Κώστας Αποστολάκης: Γίνομαι... χώμα για τη Σοφία

TV GOSSIPΚώστας Αποστολάκης: Γίνομαι... χώμα για τη ΣοφίαΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 20:12

❱❱ Ο Κώστας Αποστολάκης μιλά για τον ρόλο τού τρελά ερωτευμένου αστυνομικού στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στα τέλη Μαΐου και ύστερα από 180 επεισόδια θα πέσει η αυλαία της σειράς του ΑΝΤ1

«Παρθένα Ζωή»!

Ο απολαυστικός στον ρόλο του αστυνομικού Τάσου Αυγερινoύ Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος με τους κακοποιούς είναι σκληρό καρύδι αλλά για τη γυναίκα της ζωής του (Τζένη Μπότση) γίνεται χαλί να τον πατήσει, μιλά στην «Espresso», σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα. «Οταν διάβασα τον ρόλο του Τάσου, ένιωσα ότι αυτόν τον χαρακτήρα τον κουβαλάω από τις ρίζες μου, από το χωριό μου στην Κρήτη. Είναι ένας άνθρωπος αγνός, αυστηρός στο επάγγελμά του και... χώμα για τη Σοφία του. Τώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο πρώην άνδρας της, ο Μαρκ (Αλέξανδρος Σταύρου), κάνει την καρδιά του πέτρα γιατί δεν του αρέσει αυτή η εξέλιξη, αλλά διεκδικεί αυτό που θέλει. Είναι ένας παραδοσιακός άνδρας» αναφέρει ο Κρητικός ηθοποιός και δηλώνει ευτυχής γι’ αυτήν τη συνεργασία.

Φιλική σχέση

«Νιώθω πολύ τυχερός αυτήν τη χρονιά, γιατί και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, αλλά και στο θέατρο παίζω διαφορετικούς χαρακτήρες. Οταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, με τον οποίο διατηρώ φιλική σχέση εδώ και 23 χρόνια, από τότε που έπαιξα στην τηλεοπτική σειρά “Το τρίτο στεφάνι”, με πήρε τηλέφωνο για τη σειρά “Παρθένα Ζωή” ούτε καν ρώτησα για τον ρόλο μου. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Ο Γιάννης δουλεύει με συναδέλφους μου αλλά και με τεχνικούς που γνωρίζει 30 χρόνια. Είναι η οικογένειά μου! Ξέρετε τι είναι το Mega να μην τον έχει πληρώσει για τις σειρές “Μάλιστα, σεφ!” και “Εθνική Ελλάδος”, και εγώ να έχω εξοφληθεί; Αυτό σημαίνει παραγωγός για μένα, ότι στα δύσκολα, στην κρίση, βάζει πλάτη, αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν χρωστάει σε κανέναν» λέει με νόημα.

Αυτή η περίοδος για τον Κώστα Αποστολάκη είναι πολύ δημιουργική, καθώς έχει αναλάβει στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Μαζί τα φάγαμε» τον ρόλο που υποδυόταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος στο θεατρικό «Η κυρία του κυρίου», του οποίου σύγχρονη εκδοχή αποτελεί η ταινία. «Είχα πολλή δουλίτσα για το σπίτι μου, παίρνοντας το ρίσκο να μπω στα παπούτσια του Ηλιόπουλου. Το ίδιο είχα πάθει και με την ταινία “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”, όπου κλήθηκα να παίξω τον ρόλο του Βασίλη Αυλωνίτη. Δεν ήθελα να πέσω σε σύγκριση και δεν φοβήθηκα. Εκανα κάτι δικό μου» μας λέει και προσθέτει: «Υποδύομαι τον Σηφάκη, έναν τίμιο άνθρωπο από αυτούς τους 1.000.000 Ελληνες που πληρώνουν τους φόρους τους και στέκεται ακόμη η χώρα μας όρθια».

Τον ηθοποιό τον συναντάμε και στη σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, στην κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου», στην οποία είχε παίξει και το 2008: «Η Δήμητρα έχει βάλει νέες ατάκες. Μία από τις εύστοχες είναι αυτή που λέει “δεν έχω δει πιο τρομοκρατημένους ανθρώπους από αυτούς που είχαν λεφτά στην τράπεζα, όταν ξέσπασαν τα capital controls”».

Κώστας ΑποστολάκηςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα