«Έφυγε» η κόρη του Μπιλ Κόσμπι!

ΚΟΣΜΟΣ«Έφυγε» η κόρη του Μπιλ Κόσμπι! Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 19:39

❱❱ Τι «πρόδωσε» την Ενσα, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 44 ετών;

Τα προβληματικά νεφρά της πρόδωσαν την κόρη του Μπιλ Κόσμπι, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 44 ετών. Η Ενσα πέθανε στο σπίτι της οικογένειας του αμφιλεγόμενου κωμικού στη Μασαχουσέτη εξαιτίας της νεφροπάθειας από την οποία βασανιζόταν σε όλη της τη ζωή, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πατέρα της

Αντριου Γουάιτ.

Ο θάνατος της βασανισμένης Ενσα αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον ηλικιωμένο ηθοποιό έναν μήνα προτού εμφανιστεί πάλι στο δικαστήριο για να λογοδοτήσει για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει. Η 44χρονη είναι το δεύτερο παιδί που χάνει ο Κόσμπι, καθώς το 1997 έπεσε θύμα δολοφονίας ο γιος του Ενις, ενώ προσπάθησαν να τον ληστέψουν στο Λος Αντζελες. Η Ενσα, παρά τα προβλήματά της, δούλευε ως καθηγήτρια γιόγκα σε στούντιο που ήταν κοντά στο πατρικό της, που περιβάλλεται από μια τεράστια έκταση στην οποία έχει ταφεί και ο Ενις.

Ως παιδί, παρά την εύθραυστη υγεία της, είχε καταφέρει να ζήσει συναρπαστικές στιγμές χάρη στη διασημότητα και στον κύκλο του πατέρα της. Ηταν αυτή που είχε κρατήσει τις βέρες στον γάμο του Μάιλς Ντέιβις με την ηθοποιό Σίσελι Τάισον το 1981, ενώ είχε συνοδεύσει τον Κόσμπι και στην ορκωμοσία του Νέλσον Μαντέλα.

Το 2013 παντρεύτηκε τον 55χρονο σήμερα Μάρτιν Μακλίν, με τον οποίο εγκαταστάθηκε στο πατρικό της. Η Ενσα ήταν μία από τις πιο φανατικές υπερασπίστριες του πατέρα της κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης του για τους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται, λέγοντας ότι η βάση όλης της ιστορίας είναι ρατσιστική.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα