Το γλέντι στο τζακούζι «έκαψε» τους ληστές!

ΚΟΣΜΟΣΤο γλέντι στο τζακούζι «έκαψε» τους ληστές!Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 20:15

❱❱ Ακριβά πλήρωσαν δύο ληστές τη φωτογραφία που έβγαλαν με καλλονή μέσα σε τζακούζι για να γιορτάσουν πίνοντας σαμπάνιες τη λεία που έπεσε στα χέρια τους.

Η φωτογραφία που ανάρτησαν στο Instagram κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, καθώς οι δύο άντρες ήταν σεσημασμένοι και έγινε η αφορμή να συλληφθούν.

Ο 40χρονος Καρλ Τέιλορ και ο 41χρονος

από το Μείζον Μάντσεστερ της Βρετανίας θα περάσουν τα επόμενα 17 και 18 χρόνια, αντίστοιχα, στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκαν για ένοπλη ληστεία σε ταξιδιωτικό γραφείο.

Το μεσημέρι της 29ης Ιουλίου 2016 είχαν εισβάλει στο ταξιδιωτικό γραφείο του Γκλόσοπ με καλυμμένα πρόσωπα και με την απειλή ματσέτας αφαίρεσαν 9.375 ευρώ από το ταμείο.

Σε κάποιες από τις δεσμίδες υπήρχε κρυμμένη μικροσυσκευή εντοπισμού που οδήγησε την αστυνομία σε ένα κτίριο. Αν και βρέθηκε η τσάντα στην οποία είχαν τοποθετηθεί τα χρήματα, οι δύο ληστές ήταν άφαντοι.

Μετά τη φωτογραφία στο τζακούζι, η αστυνομία υποπτεύθηκε τους δύο άντρες και μέσω των κινητών τηλεφώνων τους απέδειξε ότι ήταν παρόντες στο κτίριο όπου βρέθηκε η τσάντα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα