Ο Γκλέτσος με σωβρακομαγιό!

SHOWBIZΟ Γκλέτσος με σωβρακομαγιό!Δευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 13:33

Ο δήμαρχος Στυλίδας βούτηξε με το μποξεράκι στην κοπή πίτας χειμερινών κολυμβητών, τιμώντας όσους πέφτουν στη θάλασσα για να σώσουν πρόσφυγες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γκλέτσος τραβάει πάνω του σαν μαγνήτης τα φώτα της δημοσιότητας με δηλώσεις ή εμφανίσεις του που προκαλούν αίσθηση.

AΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αυτήν τη φορά ο δήμαρχος Στυλίδας Φθιώτιδας απασχόλησε και πάλι τα μέσα ενημέρωσης με την απόφασή του να παραστεί στην κοπή της πίτας του συλλόγου των χειμερινών κολυμβητών φορώντας... σωβρακομαγιό!



Η μοναδική εμφάνισή του με μαύρο μποξεράκι, αφού δεν είχε πάρει μαζί του μαγιό, απαθανατίστηκε από φωτογραφικούς φακούς και κάμερες χθες το πρωί στο παραθαλάσσιο χωριό Αγία Μαρίνα Στυλίδας, όπου έδωσε το «παρών» στην καθιερωμένη πρώτη βουτιά στη θάλασσα για τον νέο χρόνο των χειμερινών κολυμβητών.



Το γεγονός ότι δεν είχε μαγιό δεν πτόησε καθόλου τον 49χρονο δήμαρχο, ο οποίος αποφάσισε την τελευταία στιγμή να βουτήξει με το εσώρουχο για να τιμήσει όσους βουτάνε στα παγωμένα νερά του Αιγαίου για να σώσουν τους πρόσφυγες: «Αφιερωμένο σε όλους τους Ελληναράδες που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου για να σώσουν τους ξένους και τα παιδάκια, όχι στα τσογλ... που χτυπάνε τους ξένους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες» είπε χαρακτηριστικά αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα.

Η πρόταση
Ο κ. Γκλέτσος είναι ευαισθητοποιημένος αναφορικά με το Προσφυγικό, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε προτείνει στον πρωθυπουργό «να στέλνουμε δικά μας επιβατηγά καράβια να παίρνουν από την απέναντι πλευρά τα γυναικόπαιδα τουλάχιστον και τους εντελώς νόμιμους μετανάστες και να τους φέρνουμε στην από δω πλευρά, που έτσι κι αλλιώς θα έρθουν, για να μην πνίγονται τόσοι άνθρωποι».



Αμέσως μετά ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών Νίκος Μπακούμης και ο κ. Γκλέτσος έκοψαν τη βασιλόπιτα. Ο δήμαρχος Στυλίδας, έχοντας πλέον συνηθίσει το παγωμένο νερό, βούτηξε ξανά στα νερά του Μαλιακού και γελώντας κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να τον ακολουθήσουν. Στη συνέχεια βγήκε έξω και με τη βοήθεια συντοπιτών του ντύθηκε για να παραβρεθεί στην εκδήλωση που ακολούθησε στην παραλία με φαγητά και αναψυκτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα