Εξαφανισμένος ο Αλβανός δολοφόνος με τον γιο του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ χωρίς τέλοςΕξαφανισμένος ο Αλβανός δολοφόνος με τον γιο τουΔευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 12:38

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η γιγαντιαία κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου Αλβανού, ο οποίος ανήμερα τα Φώτα σκότωσε την Ελληνίδα εν διαστάσει σύζυγό του και εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά

τους. Μοναδικό εύρημα, το μηχανάκι του δράστη, που βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα από τον τόπο του εγκλήματος.

Πάνω από 50 αστυνομικοί χτένιζαν χθες και προχθές την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του 34χρονου Τζέιμς Λέσι, ο οποίος αναζητείται για τη στυγερή δολοφονία της 41χρονης Λέλας Μαυρομάτη αλλά και για την αρπαγή του 4χρονου γιου του Φοίβου. Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα στο οδικό δίκτυο, ενώ πραγματοποίησαν έρευνες στο φιλικό περιβάλλον του φερόμενου ως συζυγοκτόνου. Οι Αρχές εκτιμούν ότι τρίτο πρόσωπο τον βοήθησε να διαφύγει από την περιοχή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ακόμη ποιο ήταν αυτό το πρόσωπο.

Εντοπίστηκε το μηχανάκι του

Το βέβαιο είναι ότι ο Λέσι δεν έφυγε από τη Χαλκιδική με το μηχανάκι του, αφού αυτό εντοπίστηκε χθες το απόγευμα κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Ψακούδια, σε απόσταση περίπου οκτώ χιλιομέτρων από την Ορμύλια, όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα. Το 100 κυβικών εκατοστών «παπί» βρέθηκε χωμένο μέσα σε θάμνους και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.

Το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Λέσι δεν περιορίστηκε στη Χαλκιδική. Στοχευμένες έρευνες έγιναν επίσης στα Ιωάννινα και στην Πάτρα, ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία από πολίτες που (νόμισαν ότι) είδαν τον συζυγοκτόνο με τον γιο του. Ωστόσο και αυτές οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Αυστηροί έλεγχοι διεξάγονται και στα σύνορα με την Αλβανία, ενώ οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αλβανικές για το ενδεχόμενο ο Τζέιμς Λέσι να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία εξέτασε ήδη συγγενείς του, που φέρεται ότι δήλωσαν πως δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον καταζητούμενο. Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. έχει στείλει σήματα στην Interpol και τη Europol.
Η μεγάλη αγωνία των συγγενών της Λέλας Μαυρομάτη είναι η τύχη του μικρού Φοίβου, για τον οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.


Λάτρης των τεχνών η όμορφη Λέλα Μαυρομάτη

Ως μια όμορφη και ιδιαίτερα μορφωμένη κοπέλα, που αγαπούσε τη ζωγραφική και γενικότερα την τέχνη, περιγράφουν κάτοικοι της Ορμύλιας τη 41χρονη Λέλα Μαυρομάτη, που έπεσε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της. Η αδικοχαμένη μητέρα δύο παιδιών ήταν απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας φυτών του αυτοδημιούργητου πατέρα της, ασχολούμενη περισσότερο με την παραγωγή και τη διάθεση μελιού.

«Ηταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, πραγματικό αστέρι. Μια πανέμορφη και μορφωμένη κοπέλα, με σπουδές στην Καλών Τεχνών, που είχε τον σεβασμό ολόκληρης της κοινωνίας» λένε γι' αυτήν οι άνθρωποι που τη γνώριζαν. Η Λέλα ερωτεύτηκε τον Τζέιμς Λέσι ύστερα από τον χωρισμό της από προηγούμενο μακροχρόνιο δεσμό της. Παρότι το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του δεν άργησαν να φανούν, καθώς ο σύζυγός της άρχισε να γίνεται βίαιος και να την καταπιέζει. Η οριστική ρήξη στις σχέσεις τους ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η γυναίκα έμαθε ότι ο άντρας της είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και οπλοκατοχή και ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Κλοντ».

Από τον χωρισμό του και έπειτα το ζευγάρι έμενε χωριστά και ο Αλβανός σταμάτησε να εργάζεται στο φυτώριο. Συγγενείς της άτυχης γυναίκας έλεγαν ότι, αν και είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο κοινή συναινέσει, εκείνος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η 41χρονη θα ζούσε χωρίς εκείνον.

Keywords
Αναζητήσεις
μαυροματης φυτωρια ορμυλιας χαλκιδικης, λελα μαυροματη
Τυχαία Θέματα