Ο Γιγουρτάκης δεν ξεκολλά απ' τα μοντέλα!

SHOWBIZΟ Γιγουρτάκης δεν ξεκολλά απ' τα μοντέλα!Τρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 19:36

Οχι, θα κάτσει να σκάσει ο Γιώργος Γιγουρτάκης! Ο νεαρός και γοητευτικός επιχειρηματίας λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο και fashion blogger Ολγα Φαρμάκη βρήκε παρηγοριά σε μια άλλη καλλονή του μόντελινγκ, την Playmate 2011 Hρώ Λεγάκη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Το ζευγάρι «ξεσάλωσε» στα μπουζούκια απολαμβάνοντας τις επιτυχίες της Πάολα, του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα. Οι κινήσεις τους ήταν πολύ προσεκτικές, η γλώσσα του σώματος και οι ματιές τους όμως έδειχναν πως οι δυο τους έχουν οικειότητα μεταξύ τους - φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Βέβαια, είναι ακόμη νωρίς για να πει κανείς πώς θα εξελιχτεί αυτή η σχέση, αφού μπορεί τελικά το ειδύλλιο -που φημολογείται ότι γεννιέται- να μην προχωρήσει. Κάτι ανάλογο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και για την Ολγα, ότι -τάχα- «τα 'φτιαξε» με τον πανελίστα της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, εμείς όμως μάθαμε από την αδελφή της πως δεν «τρέχει» τίποτα μεταξύ τους και ότι επρόκειτο απλώς για μια τυχαία δημόσια συνάντηση.

Φήμες για υποτιθέμενες σχέσεις

Πάντως η sexy Ηρώ από τότε που κέρδισε το στέμμα μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο επίσημο δεσμό, παρά μόνο φήμες έχουν υπάρξει για υποτιθέμενες σχέσεις της με τραγουδιστές, όπως ο Κωνσταντίνος Γαλανός και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ωστόσο όταν είχε εκλεγεί Playmate αποκάλυψε πως περνούσε εφιαλτικά, λόγω του κυνηγητού που της έκανε πρώην αγαπημένος της, ο οποίος ήταν ο μεγάλος εφηβικός της έρωτας.

Μάλιστα, τότε είχε περιγράψει και τα απίστευτα σκηνικά που έζησε. «Με περίμενε έξω από το σπίτι μου και κάθε μέρα ζητούσε να τα ξαναβρούμε. Αναγκάστηκα έτσι και μετακόμισα σε άλλο σπίτι, ώστε να χάσει τα ίχνη μου. Τότε άρχισε να απειλεί τη μητέρα μου, με αποτέλεσμα ένα βράδυ να της σπάσει το αυτοκίνητο».

Μάνα και κόρη, μπροστά στον κίνδυνο που διέτρεχαν, είχαν ζητήσει τότε προστασία από την Αστυνομία και υπέβαλαν μηνύσεις για να βρουν την ησυχία τους.

Keywords
Αναζητήσεις
γιγουρτακησ σχεση, λευτερησ γιγουρτακησ
Τυχαία Θέματα