Ο Φάνης Μουρατίδης θα κάνει τον Καφετζόπουλο να ζηλέψει

TV GOSSIPΟ Φάνης Μουρατίδης θα κάνει τον Καφετζόπουλο να ζηλέψειΤετάρτη, Μάιος 21, 2014 - 17:02

Είναι κλασικός χαζομπαμπάς. Με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους έχουν μια όμορφη οικογένεια με δύο ζωηρά αγοράκια. Μάλιστα τώρα που η γυναίκα του βρίσκεται στην Ηλεία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Στα καλά καθούμενα», έχει την επίβλεψή τους, καθώς και του... σκύλου τους. Εκτός από τα βράδια βέβαια, οπότε ο Φάνης Μουρατίδης παίζει στην παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

Τι θα γίνει όμως από σήμερα -και

για λίγες ημέρες- που θα πρέπει να εισβάλει στο πλατό μιας άλλης «Μοντέρνας οικογένειας», εκείνης του Mega, και μάλιστα πρωί πρωί; Θα ζητήσει βοήθεια και ενισχύσεις από γονείς και φίλους.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μιγκέλ, έναν Ελληνα που ζει χρόνια στην Κολομβία και έρχεται να δει την Κάρμεν (Κλέλια Ρένεση), η οποία υπήρξε πρώην σύζυγός του. Εκείνος θα εισβάλει ξανά στη ζωή της και θα κάνει τον νυν σύζυγό της (Αντώνης Καφετζόπουλος) να ζηλέψει και να καρδιοχτυπήσει. Γιατί ο Μιγκέλ είναι επιχειρηματίας με τα όλα του.

«Αξιοπρεπής δουλειά»

«Λόγω της παράστασης στο Παλλάς αλλά και των εντατικών προβών που κάνω για την κωμωδία στο Εθνικό Θέατρο "Βάτραχοι", με την οποία θα περιοδεύσω το καλοκαίρι μαζί με τους Χαραλαμπόπουλο, Ζουγανέλη, Παπούλια, δεν είχα τον χρόνο να παρακολουθήσω τη σειρά "Μοντέρνα Οικογένεια". Ξέρω όμως ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπή δουλειά με πολύ καλούς συνάδελφους. Χαίρομαι που θα τους συναντήσω τηλεοπτικά» λέει ο Φάνης Μουρατίδης στην «Espresso», ενώ παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά του.

«Νιώθω ικανοποίηση που ο κόσμος γεμίζει τις αίθουσες στο θέατρο και επιβραβεύει την ελληνική μυθοπλασία. Οι Ελληνες ηθοποιοί ζουν μια συνεχή κρίση. Εχουν μάθει να δουλεύουν με την αβεβαιότητα. Αν είναι άρρωστοι, θα πάνε στην δουλειά τους, γιατί το θέατρο δεν είναι Δημόσιο. Θα πάνε και στην παράσταση και θα παίξουν με δέκα θεατές, και μπορεί σε ένα μήνα να είναι και πάλι άνεργοι, αν δεν τσουλήσει το έργο» συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα