Η... βασίλισσα των video clips

SHOWBIZΗ... βασίλισσα των video clipsΤετάρτη, Μάιος 21, 2014 - 16:06

Η «Ελληνίδα βασίλισσα των βιντεοκλίπ», όπως αποκαλούν στην Αμερική τη σκηνοθέτρια Μελίνα Ματσούκα, έβαλε την υπογραφή της σε ένα τρέιλερ-υπερπαραγωγή για την επερχόμενη περιοδεία της Μπιγιονσέ και του άντρα της Τζέι Ζι. Λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με το βίντεο ασφαλείας από το ασανσέρ του ξενοδοχείου στο Met Gala, όπου η αδελφή της τραγουδίστριας, η Σολάνζ, επιτέθηκε με μπουνιές και κλοτσιές στον γαμπρό της, ένα άλλο βίντεο φέρνει πάλι τώρα το διάσημο ζευγάρι στην επικαιρότητα.

Μάλιστα υπάρχει και σ' αυτό ασανσέρ!

Ο τίτλος της περιοδείας της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι είναι «On the Run». Ετσι δεν ήταν τυχαίο που η Μελίνα Ματσούκα σκέφτηκε να τους «μεταμορφώσει» σ' ένα άλλο θρυλικό ζευγάρι που βρισκόταν συνέχεια το τρέξιμο, εκείνο των Μπόνι και Κλάιντ! Βέβαια η δράση του εντυπωσιακού τρέιλερ έχει μεταφερθεί στη σύγχρονη εποχή, οπότε οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται να ληστεύουν τράπεζες φορώντας μαύρες κουκούλες και να διανύουν χιλιόμετρα καβάλα σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια μιας καταδίωξης, μπαίνουν και σ' ένα ασανσέρ. Φυσικά πρόκειται για σύμπτωση, αφού τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν αρκετό καιρό πριν από τον καβγά του Τζέι Ζι με την αδελφή της γυναίκας του στο ασανσέρ του ξενοδοχείου. Όμως και οι σχέσεις της οικογένειας φαίνεται ότι έχουν πλέον εξομαλυνθεί, καθώς η Μπιγιονσέ διοχέτευσε προχθές μια φωτογραφία στα social media, όπου η ίδια και η αδελφή της ποζάρουν μες την καλή χαρά με τη μητέρα τους και τον Τζέι Ζι.

Οι σκηνές του τρέιλερ της περιοδείας «On the Run» είναι καταιγιστικές, ενώ παρελαύνουν από αυτό γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται ο Τζέικ Γκίλενχαλ, η Μπλέικ Λάιβλι αλλά και ο Σον Πεν, ο οποίος διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον Τζέι Ζι και την Μπιγιονσέ. Οσο για την Ελληνίδα Μελίνα Ματσούκα; Κέρδισε ακόμη μία φορά τα εύσημα του διάσημου ζεύγους.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα