Ο ερωτύλος «άνθρωπος των σπηλαίων»

ΚΟΣΜΟΣΟ ερωτύλος «άνθρωπος των σπηλαίων»Πέμπτη, Οκτώβριος 11, 2018 - 19:33

❱❱ Ουρές από τουρίστριες για 48χρονο Ταϊλανδό που ζει σαν πρωτόγονος και, όπως υποστηρίζει, πλαγιάζουν μαζί του

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αντιμέτωπος με τη ζηλοφθονία των χωρικών σε νησί της Ταϊλάνδης ήρθε άντρας που άφησε τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής για να ζήσει σε σπηλιά.

Ο 48χρονος Τσατουπούμ Λοσίρ, ο οποίος έχει γίνει διάσημος ως «ο άνθρωπος των σπηλαίων», καθώς ζει σχεδόν σαν πρωτόγονος, είναι περιζήτητος στις σέξι τουρίστριες, οι οποίες κάνουν ουρά για να τον επισκεφτούν στη σπηλιά του

και, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να κάνουν σεξ μαζί του.Επειτα από καταγγελίες στην αστυνομία κατοίκων του νησιού Κο Πα Νγκαν ότι ο Λοσίρ είχε «έκφυλη συμπεριφορά», αστυνομικοί έκαναν έφοδο στη σπηλιά του, αλλά -όπως ανακοινώθηκε- δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ρεπόρτερ που τον προσέγγισαν, δήλωσε ότι οι τουρίστριες μένουν με τη θέλησή τους στη σπηλιά και ότι δεν τις πιέζει να κάνουν σεξ μαζί του. «Καμιά γυναίκα δεν είναι αναγκασμένη να κάνει τίποτα και κάποιες φορές δεν κάνουμε σεξ, αλλά μένουμε αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί» είπε.

Από τον σύγχρονο τρόπο ζωής ο Λοσίρ έχει κρατήσει μόνο τη σχέση του με τα social media, καθώς διατηρεί σελίδα στο facebook με τίτλο «The Cave Man 2018» (Ο άνθρωπος των σπηλαίων 2018). Σε αυτή αναρτά φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής του, αλλά και τις κατακτήσεις του, απαθανατίζοντας τις τουρίστριες που τον επισκέπτονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα