Ο Μπόμπι Μπράουν (λέει ότι) έκανε σεξ με φάντασμα!

15:40 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Μπόμπι Μπράουν (λέει ότι) έκανε σεξ με φάντασμα!Πέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 15:40

Σεξ με φάντασμα υποστήριξε ότι έχει κάνει ο Μπόμπι Μπράουν, διευκρινίζοντας για τους απανταχού κακοπροαίρετους ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνι Χιούστον εξήγησε στην τηλεοπτική εκπομπή «20/20» ότι το συμβάν έλαβε χώρα σε σπίτι που αγόρασε στην Τζόρτζια, όπου ένα πρωί ξύπνησε και βρήκε από πάνω του ένα φάντασμα. Πρόσθεσε, επίσης, κάτι πιο «γήινο», ότι από το κρεβάτι του έχουν περάσει επίσης η Μαντόνα και η Τζάνετ Τζάκσον.

Ο Μπράουν διέψευσε, εξάλλου, τη φήμη ότι εκείνος μύησε τη Γουίτνι Χιούστον στον κόσμο των ναρκωτικών, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη φορά που την είδε να παίρνει ναρκωτικά ήταν λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους το 1992, όταν μπήκε στο δωμάτιο να τη δει και τη βρήκε να σνιφάρει κοκαΐνη πάνω από ένα γραφείο, φορώντας το νυφικό της.

«Δεν την έσπρωξα σε αυτά»

«Τα ναρκωτικά δεν ήταν για εκείνη. Επαιρνε ναρκωτικά, αλλά δεν της έκαναν τίποτα. Ηξερε πώς να χειριστεί τον εαυτό της» απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το αν ανησύχησε βλέποντας τη μέλλουσα σύζυγό του να παίρνει ναρκωτικά. «Δεν την έσπρωξα εγώ σε αυτά» πρόσθεσε. Τα μάτια του, ωστόσο, γέμισαν δάκρυα, όταν η συζήτηση στράφηκε στον θάνατο της κόρης τους Μπόμπι Κριστίνα, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο σύντροφός της Νικ Γκόρντον. Σημείωσε δε ότι ίσως και να κατάφερνε να σώσει την κόρη του από τον θάνατο -αποτραβώντας την μάλλον από τον φίλο της-, αν προλάβαινε να μετακομίσει στο Λος Αντζελες, όπως σχεδίαζε. Το έκανε, όπως είπε, μόλις δύο ημέρες αφότου η Μπόμπι Κριστίνα είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Keywords
Τυχαία Θέματα