Αγκαλιά με τη σοφερίνα

14:23 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣαν να μην πέρασε μια μέρα από τον χωρισμό τουςΑγκαλιά με τη σοφερίναΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 14:23

Ιωάννου και Χοψονίδου (φουλ ερωτευμένοι) διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ούτε όμως και το διαφημίζουν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τον χωρισμό τους διασκέδασαν στα μπουζούκια ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου.

Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο και τα ξαναβρήκε μετά το Πάσχα, «συνελήφθη» από τους παπαράτσι στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Εμφανώς ευδιάθετοι και πολύ ερωτευμένοι, ο νεαρός ηθοποιός και η όμορφη κουνιάδα του μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα και της Φανής Δρακοπούλου, δίχως να δίνουν σημασία σε πολλά αδιάκριτα βλέμματα που είχαν «καρφωθεί» πάνω τους. Αλλωστε, ήταν πολύ στιλάτοι και οι δύο.

Η Βαλέρια είχε συνδυάσει εξαιρετικά ένα λευκό καλοκαιρινό παντελόνι με λευκά sneakers και ένα γκρι t-shirt με στάμπα, ενώ ο Μάνος φορούσε ένα μπεζ παντελόνι, μαύρο t-shirt και ροζ All Star. Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός και η σύντροφός του δεν έχουν επιβεβαιώσει με δηλώσεις την επανασύνδεσή τους. Οι τακτικές έξοδοί τους, ωστόσο, δείχνουν ότι οι δυο τους θέλουν να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον. Θέλετε και το καλύτερο; Στη συγκεκριμένη έξοδό τους η Βαλέρια έγινε μέχρι και σοφερίνα (!) για τον αγαπημένο της. Ο φακός τούς απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το νυχτερινό μαγαζί να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Mini Cooper που οδηγούσε η μελαχρινή κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα