«Ντου» στο Ιασώ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ντου» στο ΙασώΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 28, 2018 - 20:35

❱❱ Πέντε ένοπλοι εισέβαλαν στο μαιευτήριο και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή από το κυλικείο

Επίδειξη θράσους έκαναν οι πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στις 4 χθες τα ξημερώματα και εν μέσω θυελλωδών ανέμων στο ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων Ιασώ και λήστεψαν το κυλικείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου αρπάζοντας την ταμειακή μηχανή!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κακοποιοί απείλησαν με τα όπλα τους την έντρομη υπάλληλο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα και «σήκωσαν» ολόκληρη την ταμειακή

μηχανή. Στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας από το μαιευτήριο Ιασώ, μπροστά στα μάτια των λιγοστών επισκεπτών και συγγενών που ξεκουράζονταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι του ισογείου.

Από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού μαιευτηρίου κλήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικά της Αμεσης Δράσης και να ξεκινήσουν αναζητήσεις και έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έκπληκτοι την ταμειακή μηχανή πεταμένη στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου και μάλιστα χωρίς ίχνη παραβίασης. Ομως, όπως διαπιστώθηκε, τα χρήματα έλειπαν από το συρτάρι.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, που κράτησαν ώρες στην ευρύτερη περιοχή κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, καθώς ο «Ξενοφών» έπληττε τη νύχτα με θυελλώδεις ανέμους την Αττική, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς, για τους οποίους εκτιμάται από τις περιγραφές που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες ότι είναι Ρομά.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα βίντεο από τις κάμερες του μαιευτηρίου, οι οποίες έχουν καταγράψει την εισβολή των κακοποιών.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα