ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Αγγελο Μπράτη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Αγγελο ΜπράτηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 28, 2018 - 19:12

❱❱ Ο σχεδιαστής της κριτικής επιτροπής του «Greece's Next Top Model» προχώρησε σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

«Δεν θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Εχω συνηθίσει να είμαι στο παρασκήνιο και να δουλεύω, δεν έχω συνηθίσει να δείχνω το πρόσωπό μου.

Μόνο τη δουλειά μου και να κρίνομαι από αυτό. Τώρα κρίνεται το πρόσωπό μου και είναι πολύ παράξενο» είπε στο «ok!» ο Αγγελος Μπράτης και συμπλήρωσε: «Αν αρχίσουν να με αναγνωρίζουν στο

μετρό, θα τρομάξω».

Ωπα! Κύριε Μπράτη μας, και με το μπαρντόν ή «μπρατόν» - ακόμα καλύτερα. Αφού έχετε τέτοια θέματα, γιατί δεχτήκατε να αναλάβετε ρόλο σε ένα reality; Σας πίεσαν; Σας απείλησαν με... περιττά κιλά και κομμένες μύτες; Δεν ξέρατε -δεν ρωτούσατε;- πως η συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκπομπές και η αναγνωρισιμότητα πάνε πακέτο; Από την τηλεοπτική σας συμπεριφορά, πάντως, καθόλου δεν φαίνεται να μη σας αρέσει. Το αντίθετο, μοιάζετε να το απολαμβάνετε, σαν να περιμένατε όλη σας τη ζωή μια τέτοια ευκαιρία.

Οσο για τον τρόμο σας αν σας αναγνωρίσουν στο μετρό, αναλογιστείτε τον τρόμο των κοριτσιών που κόβετε στο reality. Επιπλέον, φανταστείτε να σας αναγνωρίσουν και να σας πουν: «Βάλτε και το μαγιό σας. Γυρίστε και πίσω... Κάντε μια στροφή και ξαναελάτε!» Και, ξέρετε, στα βαγόνια του μετρό κουνάει πολύ (λόγω ταχύτητας) και δεν είναι για περιστροφές (που είναι και η ειδικότητά σας).

Keywords
Τυχαία Θέματα