Οι νέες δηλώσεις της Μαντώς Γαστεράτου για το τέλος της φιλίας της με τη Τζένη Μελιτα!

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, αφού το περασμένο Σάββατο (22/9) ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη. Το χαρμόσυνο γεγονός τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, ενώ στο πλευρό του ευτυχισμένου ζεύγους ήταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Ωστόσο, η απουσία της Τζένης Μελιτά από την τελετή σχολιάστηκε πολύ, αφού οι δύο γυναίκες υπήρξαν πολύ καλές φίλες στο παρελθόν. Όπως αντιλαμβάνεστε οι δύο παρουσιάστριες κλήθηκαν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για το γεγονός.

Την αρχή έκανε η Τζένη

Μελιτά, η οποία γνωστοποίησε ότι δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο και της ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;». Στη συνέχεια η Μαντώ Γαστεράτου, μέσα από την εκπομπή «Splash», απάντησε λέγοντας πως όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία, ενώ την ευχαρίστησε για τις ευχές της.

Τώρα, η Μαντώ έκανε νέες δηλώσεις στο περιοδικό DownTown. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, άλλες τα καταφέρνουν κι άλλες όχι. Εγώ προσωπικά έδωσα πολλή αγάπη και φροντίδα, την οποία δεν πήρα πίσω»,

Keywords
Τυχαία Θέματα