«Αγγελος» στο έλεος σατανιστών

ΚΟΣΜΟΣ«Αγγελος» στο έλεος σατανιστώνΤετάρτη, Νοέμβριος 7, 2018 - 17:48

❱❱ Ουκρανή μαθήτρια βρέθηκε βιασμένη και στραγγαλισμένη σε δάσος, δίπλα σε σύμβολα του Εωσφόρου

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεκαπεντάχρονη Ουκρανή μαθήτρια με αγγελικό πρόσωπο βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, βιασμένη και περιτριγυρισμένη από σύμβολα που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή. Η Αλίζα Ομιστσουκ έκανε το «λάθος» να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος κοντά στο Χάρκοβο για να πάει στο σχολείο, όπου δεν έφτασε ποτέ.

Συναγερμό σήμανε λίγες ώρες αργότερα η μητέρα της, όταν από ένα τραγικό παιχνίδι της

μοίρας αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή για να πάει από το σπίτι τους, στο χωριό Μπαμπάι, στον κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό, απ' όπου θα έπαιρνε το τρένο για τη δουλειά της στο Χάρκοβο.

Ανακάλυψε πεταμένα σε μονοπάτι τα αθλητικά παπούτσια της κόρης της και αναστατωμένη μπήκε στο τρένο για να πάει στο κολέγιο της Αλίζα, στο Χάρκοβο. Εκεί την ενημέρωσαν ότι το παιδί της δεν εμφανίστηκε στην τάξη του και η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία.



Εθελοντές και αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της οικογένειας και 24 ώρες αργότερα ανακάλυψαν το πτώμα σε ένα ξέφωτο.

Οπως αποκάλυψε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η εθελόντρια Μαρίνα, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό της, το πρόσωπο του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με αίμα. «Στο έδαφος γύρω από το πτώμα υπήρχαν χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα, ενώ στους διπλανούς θάμνους ήταν κρεμασμένοι δύο αποκεφαλισμένοι κόκορες» πρόσθεσε η εθελόντρια.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η 15χρονη έπεσε θύμα βιασμού πριν στραγγαλιστεί και αναζητεί ύποπτο που εθεάθη να τριγυρίζει στην περιοχή την ώρα της εξαφάνισής της. Πρόκειται, σύμφωνα με σκίτσο που έδωσαν στη δημοσιότητα, για άντρα 35-45 ετών, με κοντά μαλλιά, λεπτά χείλη και προτεταμένο πιγούνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα