Με τα μυαλά στα κάγκελα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε τα μυαλά στα κάγκελα!Πέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 15:12

❱❱ Νεαρός, σε κατάσταση αμόκ, έκανε άνω κάτω το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα στην Κάλυμνο, επειδή δεν του έδιναν ναρκωτικά

Από την
Ευα Παπαδάτου

Aνω κάτω έκανε ένα νοσοκομείο και ένα αστυνομικό τμήμα ένας 22χρονος από την Κάλυμνο, για τον οποίο αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι απέδρασε από τα κρατητήρια και μάλιστα κλειδώνοντας δύο αστυνομικούς μέσα στο κελί!

Ο θερμόαιμος νεαρός -που είναι γνωστός στις Aρχές του νησιού για υποθέσεις ναρκωτικών- προκάλεσε επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας στο Nοσοκομείο

Καλύμνου, όπου ζητούσε επιτακτικά από τους γιατρούς να του χορηγήσουν ναρκωτικά χάπια. Aνδρες του Aστυνομικού Tμήματος Καλυμνίων έσπευσαν στο νοσοκομείο και προσήγαν τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν ιδιαίτερα εριστικός, προκαλούσε με τη συμπεριφορά του, αντιστάθηκε, ενώ επεδίωξε να διαφύγει από το τμήμα, αλλά ακινητοποιήθηκε στην είσοδο. Σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει ακόμη σύλληψη, αλλά καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω για τα επεισόδια σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, χωρίς να του αναγνωριστεί αναστολή μετά την άσκηση έφεσης.

Αρχικά, η φήμη ότι ο 22χρονος «πρωταγωνίστησε» σε μια άνευ προηγουμένου απόδραση από τα κρατητήρια είχε κάνει τον γύρο του νησιού. Συγκεκριμένα, ειπώθηκε ότι κατόρθωσε να κλειδώσει μέσα στο κελί του κρατητηρίου του τμήματος δύο αστυνομικούς οι οποίοι τον είχαν υπό την εποπτεία τους, με την πρόφαση ότι ήθελε να τους δείξει κάτι. Κατόπιν, σύμφωνα με τη φήμη, πήγε να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζί και, αφού το... έριξε έξω, επέστρεψε για να ξεκλειδώσει τους αστυνομικούς! Ωστόσο, τόσο οι αστυνομικοί όσο και μέλη της οικογένειάς του διέψευσαν κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα