ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Νικολέττα Ράλλη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Νικολέττα ΡάλληΠέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 15:06

❱❱ Βαριές καμπάνες χτύπησε προχθές το πρωί η Νικολέττα Ράλλη και δεν ήταν για την παραμονή της γιορτής της Παναγιάς!

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10» βρήκε μέρα για να εκσφενδονίσει τα βέλη της προς διάφορες κατευθύνσεις, εκπομπές και κανάλια, κάνοντας λόγο για ύπαρξη άχρηστων και αντιπαθητικών παρουσιαστών! Στα καλά καθούμενα είχε

μια αδικαιολόγητη, άκομψη και άνευ λόγου έκρηξη οn air, η οποία κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, φιλοξενώντας λέξη λέξη όσα είπε για «συναδέλφους» της, που όμως δεν κατονόμασε!

«Δεν μπορώ να βλέπω κάτι άχρηστους να υπάρχουν ακόμα στην τηλεόραση, που δεν έχουν να προσφέρουν και τίποτα. Είναι και αντιπαθείς στο κοινό. Και λες, μα ποιον έχει μέσα (σ.σ.: στο κανάλι) και κάνει ακόμα τηλεόραση; Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» είπε με σοβαρό ύφος η χαρούμενη και ευχάριστη κατά τα άλλα Νικολέττα, καταφέρνοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να «μεταμορφωθεί» σε τηλεκριτικό και με αρκετή δόση αγανάκτησης να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της μικρής οθόνης.

Ως πρώην μοντέλο και εστεμμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σπουδές στη γεωλογία, συμμετοχές σε σίριαλ, προϋπηρεσία στο Mad, μια σεζόν στο Star και πέρυσι στο Μακεδονία TV, θα έπρεπε να γνωρίζει πως «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Αγαπητή Νικολέττα, με τι κριτήριο, θέση και βιογραφικό αναλάβατε να κουνήσετε το δάχτυλο στους ανωτέρους σας για τις επιλογές των προσώπων που κάνουν, βάζοντας στο «μικρό καλάθι σας» και όλους τους διευθυντές προγραμμάτων;

Εχετε αναρωτηθεί τι θα μπορούσαν να λένε άλλοι, πιθανότατα κακοπροαίρετοι παρουσιαστές για τη δική σας εμφάνιση φέτος στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1; Αφήστε καλύτερα αυτή τη «βρόμικη» δουλειά για τους ενημερωμένους και έγκυρους τηλεκριτικούς που ασχολούνται χρόνια με την κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο. Ενα πεδίο που ναι μεν δεν είναι αγγελικά πλασμένο, αλλά χρόνο με τον χρόνο κάνει ξεσκαρταρίσματα.

Νικολέττα Ράλλη
Keywords
Τυχαία Θέματα