ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς Κουίκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς ΚουίκΠέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 15:10

❱❱ Περισσότερη σεμνότητα και αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε στην περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος...

... μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, έσπευσε να εμφανιστεί χωρίς περιστροφές ως... θαυματοποιός.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κουίκ από την Τήνο όπου παρευρέθηκε στους εορτασμούς

για τη Θεοτόκο επιχείρησε μια «παράδοξη» σύνδεση της ημέρας και της θαυματουργής Παναγίας.

«Στους περισσότερους», σημείωσε, «διαχέεται η βεβαιότητα ότι η απελευθέρωση των δύο παλικαριών συνδέεται με θαύμα της Παναγίας. [...] Παράλληλα, όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για ένα θαύμα των κοσμικών» είπε είπε ο κ. Κουίκ, σπεύδοντας να προλάβει να πάρει το μερίδιο στο θαύμα, για να μην αποδοθεί εξ ολοκλήρου στη Μεγαλόχαρη!

Τι ήθελε να πει στην πραγματικότητα και τι είπε τελικά ίσως να το κατάλαβε αργότερα ο υφυπουργός, εκτός αν επιχείρησε να κάνει δηλώσεις με μια δόση περίεργου χιούμορ που μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται. Αρα οι δύο οικογένειες των στρατιωτικών που δοκιμάστηκαν επί μήνες θα πρέπει εκτός από την Παναγία Σουμελά ή όπου αλλού θελήσουν να ευχαριστήσουν για τη θετική εξέλιξη να μην ξεχάσουν να μνημονεύσουν και τους... κοσμικούς, που κι αυτοί έχουν ένα μερίδιο στο «θαύμα».

Τα ονόματα

Μεγάλη η χάρη τους, κ. Κουίκ, αλλά μην παραλείψετε να μας κάνετε γνωστά τα ονόματα των κοσμικών που κάνουν θαύματα και αν αυτά τα κάνουν όταν συμπίπτουν μεγάλες θρησκευτικές γιορτές ή και σε ανύποπτο χρόνο.

Αλλωστε τις επόμενες μέρες αναμένεται ως είθισται να εμφανιστούν και οι επόμενοι που θα θελήσουν ως θαυματοποιοί να εξαργυρώσουν πολιτικά τον επίλογο της δοκιμασίας των δύο παλικαριών και των δικών τους που κράτησε τόσους μήνες.

Τέρενς Κουίκ
Keywords
Τυχαία Θέματα