Η Καινούργιου αποκάλυψε τον γάμο κολλητής της!

SHOWBIZΗ Καινούργιου αποκάλυψε τον γάμο κολλητής της!Πέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 14:34

❱❱ Εφτιαξε καφέ και τα είπε όλα... χαρτί και καλαμάρι! Ασυγκράτητη στο κουτσομπολιό παραμένει ακόμα και στις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία...

... αποκάλυψε τον επικείμενο γάμο της φίλης της, τραγουδίστριας Τάνιας Καρρά, με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο. Τα δικά της προσωπικά μπορεί να μην τα λέει, όταν όμως πρόκειται για γάμους και χαρές φίλων της η ξανθιά παρουσιάστρια τα... διαλαλεί, φυσικά με τη συνοδεία τεκμηρίων!

Η οικοδέσποινα

της εκπομπής του epsilon TV «Φτιάξε καφέ να στα πω» έσπευσε να δημοσιεύει το «ντοκουμέντο» που κρατούσε στο κινητό της, προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα. Ποιο ήταν αυτό; Μα, η πρωτότυπη πρόταση γάμου που έκανε ο επιχειρηματίας στην αγαπημένη του. Τη «χτύπησε» τατουάζ στο πόδι του με «τσεκαρισμένη» τη θετική απάντηση της Τάνιας και την Κατερίνα να... παραφυλάει για τη φωτογραφία, την οποία ανέβασε στα stories του λογαριασμού της στο Instagram. «Η πιο τρελή πρόταση γάμου που έχω δει» σχολίασε η ίδια μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου μαντάτου, ούσα και η ίδια πολύ χαρούμενη για το «λαβράκι» που έπιασε στις διακοπές της. Βεβαίως, η Τάνια Καρρά είναι φίλη της και είχε αυτό που λέμε «εσωτερική πληροφόρηση» για το ρεπορτάζ! Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια, που θα ντυθεί νυφούλα, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο. Θέλετε και το καλύτερο; Τα μαντάτα για τον «πελαργό» τα είχε... προλάβει στα social media μια άλλη φίλη της, η Τζο Λαζοπούλου.

Κατερίνα ΚαινούργιουΤάνια ΚαρράΚωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλοςγάμοςπρόταση γάμου
Keywords
Τυχαία Θέματα