Λείπει σε διακοπές!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΛείπει σε διακοπές!Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2016 - 19:02

Σε κακή βραδιά χθες ο Ολυμπιακός (0-0 με τη Χάποελ), εκνεύρισε τους οπαδούς του

Ασφαιρος και σε γενικές γραμμές κακός ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και μπήκε σε περιπέτειες εν όψει της ρεβάνς στο Ισραήλ την άλλη Τετάρτη.

Το παιχνίδι άρχισε με τους Ισραηλινούς να χάνουν τεράστια ευκαιρία. Ο Φιγκέιρας δεν υπολόγισε καλά στην προσπάθειά

του να γυρίσει την μπάλα στον Καπίνο, ο Νουακέμε έκλεψε, αλλά η γρήγορη έξοδος του «ερυθρόλευκου» τερματοφύλακα αποσόβησε το γκολ. Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα και αβίαστα λάθη.

Προσπαθούσε συνέχεια από τα πλάγια και κυρίως από τα αριστερά να δημιουργήσει φάσεις, χωρίς όμως να έχει την τελική πάσα. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί είχαν πάντοτε δύο παίκτες κοντά στον Φορτούνη, πίεζαν και προσπαθούσαν να κλέψουν την μπάλα για να βγουν στην αντεπίθεση. Με εξαίρεση το διάστημα 20΄-25΄, οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας κόντρα στην Μπερ Σεβά, ενώ οι Ισραηλινοί όσο το παιχνίδι εξελισσόταν κρατούσαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει παιχνίδι. Εκανε αρκετές προσπάθειες, που όμως δεν κατέληγαν σε φάση για γκολ, αφού παρέμενε το πρόβλημα στην τελική πάσα. Οι Ισραηλινοί με σωστούς αμυντικούς προσανατολισμούς κράτησαν εύκολα το μηδέν στην άμυνά τους (0-0), υποχρεώνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδοκιμάσει τους παίκτες της ομάδας του.

«Θα πάρω άλλους παίκτες»

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης τα έψαλε στους παίκτες κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια μετά το ματς. «Ή το γυρίζετε ή μη γυρίσετε από το Ισραήλ. Θα πάρω άλλους παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων». Εν τω μεταξύ, φαίνεται πως τα περί Ολυμπιακού και Μπάλαζ Τζούτζακ έχουν βαρύτητα. Ο μάνατζερ του Ούγγρου εξτρέμ Γιόζεφ Βοροσμπαράνι επιβεβαίωσε στη «Nemzeti» το ενδιαφέρον για τον 29χρονο εξτρέμ, που ανήκει στην τουρκική Μπούρσασπορ.

«Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τζούτζακ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, από Ιταλία και Γερμανία επίσης. Ολα είναι πιθανά, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ. Θα ήταν καλό, αν φύγει, να βρει ομάδα το συντομότερο, αλλά δεν ανησυχούμε. Η προοπτική του Ολυμπιακού θα ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ στην Ευρώπη, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και παίζει σε διεθνείς διοργανώσεις».

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (39΄ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63΄ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58΄ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα (69΄ Μπεν Σαχάρ), Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76΄ Ράντι), Νουακέμε (92΄ Σαμπτάι), Ογκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα