Η στιχουργός της Beyonce αποκάλυψε ποια είναι η «Becky with the good hair»

13:01 8/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η Beyoncé δεν ανοίγεται ούτε συχνά ούτε εύκολα στον κόσμο με συνεντεύξεις και δημόσιες δηλώσεις. Στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή θα σχηματίσουμε μία εικόνα και μία άποψη για το τι συμβαίνει σε εκείνη και στη ζωή της από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Tumblr. Έτσι λοιπόν, δεν έχει επιδιώξει να δώσει καμία εξήγηση και για όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη, για τη Becky και για το Lemonade -και φυσικά για τη Rachel Roy, τη γυναίκα

που οι fans της Beyonce μισούν όσο τίποτα.

Γιατί το Lemonade αντιμετωπίστηκε ως αυτοβιογραφικό και θεωρήθηκε ότι η Queen Bey δίνει στοιχεία για τη ζωή της μέσα από τα οποία έβγαινε το συμπέρασμα πως η ίδια δεν περνάει και τόσο καλά δίπλα στον Jay Z.

Όλες αυτές οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν, κυρίως, εξαιτίας του «Sorry» από το Lemonade, στο οποίο υπάρχει ο εξής στίχος: «They sneaking out the back door. He only want me when I’m not there. He better call Becky with the good hair

Ακολούθησαν και άλλες φήμες οι οποίες σχετίζονταν και με άλλου τύπου βαθύτερα μηνύματα που αφορούσαν στις δυσκολίες που μπορεί να έχει η ζωή μιας γυναίκας όταν είναι έγχρωμη.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε και η απάντηση ήρθε από το στόμα της ίδιας της στιχουργού. Η Diana Gordon όταν ρωτήθηκε πώς της φάνηκε η αντίδραση του κοινού στη φράση με τη Becky, απάντησε: «Γέλασα, μου φάνηκε χαζό. Πού ζούμε; Σε ποιο σημείο ακριβώς του στίχου παίρνετε εσείς όλες αυτές τις πληροφορίες; Σας λέει στ” αλήθεια τόσα πολλά το να κατηγορείτε ανθρώπους;»

Ουσιαστικά, η Gordon είπε σε όλους μας ότι δεν υπάρχουν πουθενά όλα αυτά τα μυστικά αλλά ούτε και τα βαθύτερα νοήματα που ψάχνετε και βρίσκετε. Και όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια αν έχει κάνει κάποια συζήτηση για όλα αυτά με τη Beyonce, απάντησε πως την είδε στο Formation Tour στο pajama party που έκανε και περάσαν πολύ ωραία με χορούς και αγκαλιές. Δεν είπα περισσότερα εκείνη τη χρονική στιγμή για να της δώσω και το χώρο που ίσως να χρειαζόταν.»

Ανάμεσα και σε άλλες ωραίες δηλώσεις που έκανε είπε ότι με τη Beyoncé νιώθει πως τα τραγούδια πάνω στα οποία δουλεύουν είναι ειδικά για εκείνη.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Becky, Beyonce, Diana Gordon, Formation Tour, Lemonade

Keywords
Τυχαία Θέματα