ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ιωάννα Μπέλλα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ιωάννα ΜπέλλαΠέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 14:34

❱❱ Η κόρη του «βασιλιά του κρέατος» που αγαπά τα... ζώα

«Ο πατέρας μου είναι ζωέμπορος και βιομήχανος. Εχουμε τα σφαγεία της Βέροιας και κρεοπωλεία» δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξή της, αναλύοντας τον τίτλο «κόρη του βασιλιά του κρέατος» που της έχουν δώσει τα media, τώρα που απασχολεί έντονα τη δημοσιότητα. Ολα καλά μέχρι εδώ.

«Μεγάλωσα αγαπώντας πολύ τα ζώα, γιατί έχουμε και φάρμα, εκτρέφουμε ζώα» συνέχισε

η Σταρ Ελλάς 2018. Σωστά, τα εκτρέφετε με αγάπη για να καταλήξουν στα σφαγεία και τα κρεοπωλεία της επιχείρησής σας! Κυρία Μπέλλα, στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν καλό να αποφεύγετε τέτοιου είδους δηλώσεις, γιατί, εκτός από τους κριτές του «Next Top Model», θα σας βάλουν στο στόχαστρο και οι vegan. Και μετά, αλίμονό σας... Αφήστε το...

Μιλήστε καλύτερα για τα μπέργκερ και αναλύστε πόσο πολύ σας αρέσουν, διότι είναι γευστικά και ζουμερά, αφού το κρέας που εμπορεύεστε είναι πρώτης ποιότητας. Μη συνδυάζετε όμως τη φράση «έχουμε τα σφαγεία της Βέροιας και κρεοπωλεία» με την εξομολόγηση «μεγάλωσα αγαπώντας πολύ τα ζώα», και μάλιστα... κολλητά σε συνέντευξή σας. Δεν ταιριάζουν δίπλα δίπλα, δεν το καταλαβαίνετε; Ακούγεται εντελώς οξύμωρο. Αλλο «φιλόζωος», άλλο «ζωέμπορας» και «σφαγείο»! Καλύτερα, λοιπόν, να αποφεύγετε τέτοιες κουβέντες στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα