Ρεπόρτερ της Τατιάνας στα χέρια κακοποιού

ΡΕΠΟΡΤΑΖΡεπόρτερ της Τατιάνας στα χέρια κακοποιούΠέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 13:20

❱❱ Η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη ξυλοκοπήθηκε από κακοποιό στο σπίτι της στη Γλυφάδα, μπροστά στον έντρομο γιόκα της

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Αξέχαστη θα μείνει στη δημοσιογράφο της εκπομπής "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου, η εφιαλτική εμπειρία που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια του μόλις 2,5 ετών γιου

της, όταν βρέθηκε στο έλεος ενός αδίστακτου κακοποιού, που την ξυλοκόπησε αλύπητα για να του αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Ηταν η τρίτη φορά που η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη έπεσε θύμα βίαιας επίθεσης, ωστόσο ήταν και η πιο δραματική, καθώς το αγοράκι της κοίταζε κλαίγοντας και με γουρλωμένα μάτια έναν άγνωστο να δένει χειροπόδαρα με μονωτική ταινία την καταματωμένη από τα χτυπήματα μητέρα του, που προσπαθούσε να το ηρεμήσει λέγοντάς του ότι «με τον κύριο παίζουμε ένα παιχνίδι»!



Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η Κάτια Νιάκαρη, η οδυνηρή περιπέτειά της ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι και ασχολούνταν με τον γιο της. Ξαφνικά, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο και πήγε προς την πόρτα ασφαλείας για να δει τι συμβαίνει. Ομως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο που την είχε διαρρήξει και είχε βρεθεί στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Χωρίς δισταγμό, ο ληστής άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το κεφάλι μπροστά στο παιδί της, το οποίο από τον τρόμο του άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η δημοσιογράφος, που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ, προσπάθησε να το καλμάρει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να πείσει τον εξαγριωμένο εισβολέα ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, αλλά μόνο κάποια κοσμήματα ευτελούς αξίας.

Αδιαφορώντας τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί που παρακολουθούσε φοβισμένο το σκηνικό του τρόμου, ο ληστής έψαξε όλο το διαμέρισμα και τελικά έφυγε, αφού πρώτα φίμωσε την Κάτια Νιάκαρη. Ενας γείτονας άκουσε τις εκκλήσεις της για βοήθεια και το σπαρακτικό κλάμα του παιδιού, που την κρατούσε αγκαλιά, και κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα