«Εθελοντής» μετά μουσικής

SHOWBIZ«Εθελοντής» μετά μουσικήςΠέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 14:16

❱❱ Συναυλία του Βρεττού με στόχο «Ενα δέντρο για το Μάτι»

Συναυλία για καλό σκοπό από τον Ηλία Βρεττό! Ο τραγουδιστής, ο οποίος συμμετέχει στη δράση «Ενα δέντρο για το Μάτι», θα εμφανιστεί απόψε στις 8 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο Avenue, στο Μαρούσι, βάζοντας το δικό του λιθαράκι προκειμένου οι καμένες περιοχές στο Μάτι να πρασινίσουν και πάλι.

Στη μουσική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από

γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, οι πολίτες καλούνται να φέρουν φυτά, όπως χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, λεμονιές, πικροδάφνες, μανταρινιές, πορτοκαλιές και κορομηλιές, αλλά και είδη που προορίζονται για φράχτες. Με την παράκληση «όχι πεύκα», όλα τα δεντράκια θα φυτευτούν ή θα διατεθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά υπό την καθοδήγηση του Δήμου Μαραθώνα.

Οκτώ μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που τον καθήλωσε για μήνες στο κρεβάτι, ο Ηλίας Βρεττός στηρίζει την «πράσινη» πρωτοβουλία προσφέροντας, αφιλοκερδώς και με πολύ ενθουσιασμό, τις υπηρεσίες του για την αναδάσωση και των υπόλοιπων περιοχών, όπως το Κόκκινο Λιμανάκι, ο Βουτζάς, η Αμπελούπολη και ο Αγιος Ανδρέας.
Με αφορμή το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Η αγάπη μπορεί», ο τραγουδιστής περνάει το μήνυμα: «Η αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το εγώ. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή μας ως άνθρωποι»! Ο ίδιος, πάντως, δίνει το καλό παράδειγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα