Μαρία Μενούνος: Η μεγάλη αναποδιά λίγο πριν από τον γάμο της!

Πανευτυχής είναι η Μαρία Μενούνος, αφού το ερχόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square.

Το χαρμόσυνο γεγονός θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Άκοβο Μεγαλόπολης, από όπου κατάγεται.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια η οποία δραστηριοποιείται

επαγγελματικά στην Αμερική, έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με το εν λόγω χωριό, μιας και το εκκλησάκι που παντρεύεται είναι δωρεά του μπαμπά της.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτήν την εκκλησία. Για αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί» δήλωσε η Μαρία Μενούνος σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Στον γάμο θα είναι καλεσμένο όλο το χωριό, ενώ θα στηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι με γουρουνοπούλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού.

Κουμπάροι θα είναι η καλή της φίλη Μαριέττα Χρουσαλά, ο hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Η Μαρία Μενούνος λίγο πριν από τον γάμο της, ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που ευτυχώς κατάφερε να λύσει γρήγορα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα έφτανε στην Ελλάδα χθες (3/10) νωρίς το απόγευμα, αλλά δυστυχώς έχασε την πτήση της και τελικά έφτασε στην χώρα αργά το βράδυ, με άλλη πτήση μέσω Μόναχο…

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Με τη σύζυγο μου προσπαθήσαμε να χωρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα