Ήμαρτον, πάτερ!

ΚΟΣΜΟΣΉμαρτον, πάτερ!Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 15:11

❱❱ Ιερέας έκλεψε 90.000 € από δωρεές για να κάνει sex με άντρες

Χέρι στις δωρεές της εκκλησίας έβαλε καθολικός ιερέας στις ΗΠΑ για να ικανοποιήσει το ερωτικό πάθος του για νεαρούς άντρες. 

Ο 56χρονος Τζόζεφ ΜακΛούν (φωτό) συνελήφθη μετά την αποκάλυψη ότι έκλεψε σχεδόν 90.000 ευρώ για να πληρώσει -μεταξύ άλλων- άντρες που γνώριζε σε εφαρμογή γνωριμιών για γκέι προκειμένου να κάνουν σεξ

μαζί του.

Οπως ανακάλυψε η αστυνομία του Ντάουνινγκταουν της Πενσιλβανίας, το 2011 ο ΜακΛούν άνοιξε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα της εκκλησίας, στον οποίο κατέληγαν όλες οι δωρεές των πιστών της ενορίας της καθολικής εκκλησίας St Joseph της πόλης.

Στη συνέχεια έστελνε τα χρήματα σε άλλον λογαριασμό, που ανήκε στον ίδιο. Τα επόμενα έξι χρόνια έκλεψε συνολικά 88.780 ευρώ, σύμφωνα με την τοπική εισαγγελία.

Κατά την ανάκρισή του ο καθολικός ιερέας ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε μέρος του ποσού για να χρηματοδοτήσει τις «προσωπικές σχέσεις» του με 17 άντρες που γνώρισε στην εφαρμογή γνωριμιών Grindr.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ένας φυλακισμένος στη Νέα Υόρκη, στον οποίο ο ΜακΛούν έδωσε 1.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του. Χρησιμοποίησε επίσης ποσά για να ξεχρεώσει τις πιστωτικές κάρτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήμαρτον,imarton