Η βραδινή βόλτα του Γαβριήλ με τη Ράνια Τζίμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ βραδινή βόλτα του Γαβριήλ με τη Ράνια ΤζίμαΤετάρτη, Οκτώβριος 14, 2015 - 14:10

Λογοτεχνικός περίπατος για πολιτικό και δημοσιογράφο. Με την κοινή εμφάνισή τους το βράδυ της Παρασκευής στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο δεν γινόταν παρά η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να τραβήξουν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των επισκεπτών επάνω τους. Η δημοσιογράφος του Mega και ο γοητευτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και

οικονομολόγος περιπλανήθηκαν στους πάγκους της δημοφιλούς γιορτής βιβλίου με χαλαρή διάθεση.

Οι πληροφορίες τούς ήθελαν εδώ και λίγους μήνες να απολαμβάνουν πολύ συχνά ο ένας τη συντροφιά του άλλου, γευματίζοντας σε εστιατόρια του κέντρου ή χαζεύοντας βιτρίνες.

Αυτήν τη φορά η βόλτα τους ήταν βιβλιοφιλική, παρόλο που έφυγαν με άδεια χέρια από το Ζάππειο. Με casual εμφάνιση και οι δύο, έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους επισκέπτες της έκθεσης που «κατέγραφαν» κάθε κίνησή τους. Στη νυχτερινή βόλτα τους στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου, που φέτος έφερε το σύνθημα «Η ανάγνωση ως πολιτική πράξη», η Ράνια Τζίμα φορούσε τζιν παντελόνι που αναδείκνυε τις ιδανικές αναλογίες της, λευκό t-shirt και μια καφέ εποχική ζακέτα. Το απλό ντύσιμο την κολάκευε ιδιαίτερα, κάνοντάς τη να δείχνει πολύ νεότερη σε σχέση με τις τυπικές εμφανίσεις της με ταγέρ στα παράθυρα του δελτίου ειδήσεων.

Από την άλλη, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θέλοντας να μείνει πιστός στις παραδόσεις και στο λουκ που καθιέρωσε από την πρώτη κιόλας παρουσία του στον πολιτικό στίβο, ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εμφανίστηκε με τζιν ανοιχτόχρωμο παντελόνι και πουκάμισο στον ίδιο χρωματικό τόνο. Οι δυο τους έφυγαν από το Ζάππειο λίγο μετά τις 21.00, ενώ διέσχισαν τη Βασιλίσσης Αμαλίας με κατεύθυνση προς τη Βασιλίσσης Ολγας.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Keywords
Αναζητήσεις
τανια τζιμα
Τυχαία Θέματα