Το... πήρε το αγόρι του

SHOWBIZΤο... πήρε το αγόρι τουΤετάρτη, Οκτώβριος 14, 2015 - 13:04

Ο Βίκτορ Γκάρμπερ πέρασε βέρες σε μυστική τελετή στον σύντροφό του, Ράινερ Αντερσεν

Βέρες πέρασαν ο ηθοποιός Βίκτορ Γκάρμπερ με το αγόρι του, το μοντέλο Ράινερ Αντερσεν, έπειτα από σχέση 16 ετών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο σταρ της σειράς «Alias», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Τζένιφερ Γκάρνερ, που συμμετείχε και στη βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του Μπεν Αφλεκ

«Argo», παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο με μια τελετή που κατάφερε να κρατήσει κρυφή.

Την είδηση έδωσε ο σύντροφος του 66χρονου ηθοποιού με ανάρτηση στο Instagram. «Ναι το κάναμε» έγραψε, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια χαριτωμένη φωτογραφία, στην οποία το ζευγάρι χαμογελά. Αποκαλυπτικά όμως ήταν τα hashtags που πρόσθεσε στην ανάρτηση.

«Κλέφτηκαν»

Το «μόλις παντρευτήκαμε» ήταν το πιο ενδεικτικό, ενώ τα υπόλοιπα αφήνουν να εννοηθεί ότι «κλέφτηκαν» στον «Καναδά» και πιο συγκεκριμένα στο γραφικό Τοφίνο.

Ο Αντερσεν δεν παρέλειψε να βάλει το hashtag #after16years, με το οποίο αναφέρεται στα χρόνια που κρατάει ο δεσμός τους.
Το νιόπαντρο ζευγάρι αρκέστηκε στην παραπάνω ανάρτηση χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για τον γάμο. Δεν έχει γίνει γνωστό, για παράδειγμα, αν παρούσα στην τελετή ήταν η καλή του φίλη Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δύο συμπρωταγωνιστές στο «Alias» ήταν τόσο δεμένοι μεταξύ τους, που ο Βίκτορ Γκάρμπερ ήταν αυτός που είχε τελέσει τον γάμο της με τον Μπεν Αφλεκ το 2005.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του γάμου, οι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν μέσω Instagram. «Συγχαρητήρια σε εσάς τους δυο ταλαντούχους και όμορφους άντρες» έγραψε η ηθοποιός Ρόζι Ο' Ντόνελ, ενώ ο τηλεπαρουσιαστής Αντι Κοέν αναφώνησε: «Ω, Θεέ μου! Πολλή αγάπη και στους δυο σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα