Η Σαΐα έλαμψε στον χορό της

SHOWBIZΗ Σαΐα έλαμψε στον χορό τηςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2015 - 16:54

Οχι μόνο έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της, αλλά άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ηρώ Σαΐα έπεσε κατευθείαν στα... βαθιά αναλαμβάνοντας τον ρόλο της κορυφαίας του Χορού στο έργο «Αρχαίο αίμα», σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου, που παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η τραγουδίστρια, φορώντας μια χυτή δημιουργία της Δάφνης Βαλέντε (επιμελήθηκε τα κοστούμια της παράστασης),

έβγαλε εις πέρας τον ρόλο της, ενώ σε μια σκηνή εμφανίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά της τη γυμνόστηθη -και μέλος του Χορού- Χλόη Μάντζαρη. Να πούμε ότι την πρωτότυπη μουσική του έργου συνέθεσε ο σύζυγος της Ηρώς, Σταύρος Ξαρχάκος, ενώ ο Κώστας Γεωργουσόπουλος ανέλαβε να μεταφράσει τα αρχαία κείμενα, τα οποία επέλεξε η κυρία Σπυράτου, αφού το «Αρχαίο αίμα» πρόκειται για συρραφή έργων της αρχαιοελληνικής δραματουργίας.


Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσαν η εξαιρετική Λήδα Πρωτοψάλτη (Εκάβη), η εξαιρετική Βίκυ Παπαδοπούλου (Κασσάνδρα) και οι σπουδαίες Μάνια Παπαδημητρίου (Ηλέκτρα) και Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Κλυταιμνήστρα). Η παράσταση έχει ως κύριο θέμα τη σχέση της γυναίκας με την εξουσία, τον έρωτα, τον θάνατο, την οποία ο θεατής ανακαλύπτει μέσα από διαχρονικά αρχαία κείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα