Δίδυμη ευτυχία για Τότσικα και Ρέβη

SHOWBIZΔίδυμη ευτυχία για Τότσικα και ΡέβηΠέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2015 - 16:10

Και ξαφνικά από δύο έγιναν... τέσσερις! Ενα ροζ, ένα μπλε μπαλόνι και ένα μήνυμα χαράς συνόδευσαν την ευχάριστη είδηση: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας»!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη υποδέχτηκαν τα διδυμάκια τους, που ήρθαν στον κόσμο περίπου έναν μήνα νωρίτερα, για να συμπληρώσουν

την οικογενειακή ευτυχία του λαμπερού ζευγαριού. Μια φωτογραφία στο Instagram σήκωσε... τσουνάμι ευχών για τους νέους γονείς. Η φωτογράφος γέννησε χθες το πρωί με καισαρική σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων ένα αγοράκι 1.500 γραμμαρίων και ένα κοριτσάκι 1.800 γραμμαρίων, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο. Μάλιστα ο Αποστόλης έμεινε δίπλα της μέχρι λίγο πριν από την επέμβαση προκειμένου να της δίνει κουράγιο και δύναμη.

Αγωνία

Μαμά και μωρά χαίρουν άκρας υγείας, όπως είπε στην «Espresso» ο γιατρός της Ρούλας Ρέβη, Παναγιώτης Ψαθάς, ωστόσο τα νεογέννητα θα παραμείνουν λίγες μέρες στο μαιευτήριο, καθώς... βιάστηκαν να έρθουν στον κόσμο. Κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τα αγαπημένα του πρόσωπα, γονείς, αδέρφια και φίλοι, που περίμεναν με την ίδια αγωνία να αντικρίσουν τους καρπούς του έρωτα της Ρούλας και του Αποστόλη.

Οι ανθοδέσμες άρχισαν να καταφτάνουν στο δωμάτιο, με τη Ρέβη να είναι συγκινημένη τόσο από το μαγικό ταξίδι που έζησε και κορυφώθηκε χθες όσο και από τα χαρούμενα πρόσωπα που έβλεπε γύρω της. Η 42χρονη Ρούλα είχε επιβεβαιώσει εμμέσως τον ερχομό του πελαργού τον περασμένο Μάιο, όταν ανάρτησε στο facebook ένα άρθρο που άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν έγκυος και ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο που το υπέγραφε.

Αργότερα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με την κοιλιά της να είναι πλέον εμφανής. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πέρυσι τον Ιούνιο στο Λος Αντζελες, με μάρτυρα τον make up artist και hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα