Η... κοντή από το «Παρά πέντε» και ο κολλητός της

SHOWBIZΗ... κοντή από το «Παρά πέντε» και ο κολλητός τηςΠαρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 16:58

Το τρυφερό φιλί που δέχτηκε η Κατερίνα Θεοχάρη στα μπουζούκια από τον γοητευτικό άντρα που καθόταν δίπλα της άναψε... φωτιές. Ολοι θεώρησαν πως αυτός είναι ο «κρυφός» έρωτάς της και τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν λεπτό να απαθανατίζουν το ζευγάρι. Αν και η «κοντή» της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε» ταιριάζει πολύ με τον Μιχάλη Νέζη, ωστόσο «έρωτας δεν είναι η αιτία» για τις τρυφερές

αγκαλιές και τα χαμόγελα.


«Δεν είναι σύντροφός μου ο Μιχάλης. Είναι πολύ καλός μου φίλος, γνωριζόμαστε χρόνια και κάποιοι βιάστηκαν να μας κάνουν ζευγάρι! Δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάματος, είναι επιχειρηματίας και συναντηθήκαμε ύστερα από καιρό, γι' αυτό και ο τόσος ενθουσιασμός μεταξύ μας» δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός συμπληρώνοντας: «Είδε πως έχω το χέρι μου στον γύψο και μου έδωσε ένα αγνό φιλάκι για τα περαστικά».


Η Κατερίνα Θεοχάρη, που δηλώνει πως δεν είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό, το τελευταίο διάστημα έχει ομορφύνει πολύ και είναι φανερά αλλαγμένη από την περίοδο που η συμπαθής πεθερά της Θεοπούλα τής έκανε τον βίο αβίωτο, επειδή ήταν παντρεμένη με τον γιο της (για τις ανάγκες του σεναρίου του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Παρά πέντε»). Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά και έχει μεταμορφωθεί σε μια σέξι κοπέλα.


Η ηθοποιός, που συχνά πυκνά συλλαμβάνεται από τα φλας να νυχτοπερπατά, διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες στο Κέντρο Αθηνών, παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, τον Νίκο Αναδιώτη και πολλούς ακόμα συναδέλφους της. Δεν πτοήθηκε από το πονεμένο χέρι της που είναι στον γύψο, γιατί τραγούδησε και χόρεψε μέχρι πρωίας.
«Πρόσφατα έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο χέρι μου και εκτός από τον γύψο που βλέπετε έχω και αρκετές βίδες εσωτερικά! Είχα σπάσει το χέρι μου στην τελευταία παράσταση της σεζόν στο έργο «Σχέσεις οργής», στο οποίο έπαιζα με την Αννα Βαγενά. Ηταν ένας παλιός τραυματισμός, αλλά το χειρουργείο έγινε τώρα» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Μετακόμισε για να γλιτώσει από τους κακοποιούς

Δηλώνει πως δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, όμως νιώθει τρομερή ασφάλεια μετά την μετακόμισή της από την περιοχή της Κυψέλης, όπου ζούσε πολλά χρόνια, στο Κολωνάκι. «Πέρασα πολύ δύσκολα χρόνια σε εκείνη τη γειτονιά. Αν και έμενα στην πλατεία Κυψέλης, φοβόμουν να βγω από το διαμέρισμά μου ακόμα και στην καρδιά του μεσημεριού.

Είχαν προσπαθήσει να μου πάρουν την τσάντα, είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητό μου -μέχρι που το έκλεψαν από την πιλοτή της πολυκατοικίας- και το χειρότερο ήταν όταν εμφανίστηκε ένας τύπος με σουγιά στην πολυκατοικία, ισχυρίστηκε ότι ήταν αστυνομικός και κάνει έρευνα για ναρκωτικά και απειλώντας τον αδερφό μου με μαχαίρι μπήκε στο σπίτι μας και τον λήστεψε» μας λέει η γλυκιά ηθοποιός.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα