Τα γκαζάκια στον Αδωνι και η δήλωση-πρόκληση της Φωτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤα γκαζάκια στον Αδωνι και η δήλωση-πρόκληση της ΦωτίουΠαρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 16:58

ΕΝΤΟΝΗ αντιπαράθεση ξέσπασε χθες ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη (φωτό) και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, με αφορμή τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. «Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια, αλλά είναι προφανές ότι και ο Αδωνις

έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό» είπε η κυρία Φωτίου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του υποψηφίου της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Εντονη ήταν και η απάντηση του ίδιου του κ. Γεωργιάδη: «Η κυρία Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια» σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter και διερωτήθηκε: «Δηλαδή, όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;». Πρόσθεσε δε ότι οι δηλώσεις της κυρίας Φωτίου θυμίζουν ανθρώπους που σε περίπτωση βιασμού λένε: «Καταδικάζω, αλλά και αυτή ήταν προκλητική».

Στο μεταξύ, την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου. Σημειώνεται ότι από τους τρεις αυτοσχέδιους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη στην Ακαδημίας, εξερράγη ο ένας, προκαλώντας υλικές ζημιές στον διάδρομο έξω από το γραφείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα