«Φοβήθηκα για τη ζωή μου και τη χτύπησα»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Φοβήθηκα για τη ζωή μου και τη χτύπησα»Παρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 16:25

Τρομοκρατήθηκα. Νόμιζα ότι μου έστησε παγίδα. Δέχτηκα επίθεση τόσο από την κοπέλα όσο και από μια ομάδα αγνώστων στο σημείο όπου μου είπε να πάμε για να προμηθευτεί ναρκωτικά...

Σε άμυνα υποστηρίζει ότι βρισκόταν ο 27χρονος Γ.Σ. που κατελήφθη από αμόκ στο ροζ ραντεβού που έκλεισε με την 34χρονη ιερόδουλη Φ.Γ. σε πιάτσα της Θεσσαλονίκης.



Απολογούμενος στον ανακριτή, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, όπως αποκάλυψε και η «Espresso», με αποτέλεσμα να χτυπήσει την 34χρονη στο κεφάλι με ένα μεταλλικό εργαλείο.
Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι είναι νεκρή, την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα πρωτοφανές θρίλερ που μοιάζει βγαλμένο από σενάριο της τηλεοπτικής σειράς «Κόκκινος κύκλος».

Οι λεπτομέρειες του ροζ ραντεβού που παραλίγο να καταλήξει σε στυγερό έγκλημα αναβίωσαν στην απολογία (για απόπειρα ανθρωποκτονίας) του δράστη που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 27χρονος από τα Γιαννιτσά Πέλλας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς συνάντησε την 34χρονη στην πιάτσα της οδού Γιαννιτσών και πώς, αφού την έβαλε στη θέση του συνοδηγού στο φορτηγάκι του, βρέθηκε στον Δενδροπόταμο όπου η κοπέλα του ζήτησε να σταματήσουν προκειμένου να αγοράσει η ίδια ναρκωτικά. Εκεί όμως έγινε η απόλυτη ανατροπή στο ροζ ραντεβού.

Μια απρόβλεπτη επίθεση από Ρομά εμπόρους ναρκωτικών, η οποία ο νεαρός πίστεψε ότι ήταν σκηνοθετημένη από την 34χρονη, τον έφερε σε κατάσταση αμόκ. Αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και παράλληλα άρχισε να χτυπά την ιερόδουλη με μανία με ένα σιδερένιο εργαλείο.

Νομίζοντας ότι τη σκότωσε, πέταξε το «πτώμα» της σε αρδευτικό κανάλι, ωστόσο διερχόμενη οδηγός εντόπισε την κοπέλα αναίσθητη και κάλεσε σε βοήθεια. Η 34χρονη σώθηκε αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί πέντε ημέρες στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη επιστρέψει στο πεζοδρόμιο της Γιαννιτσών.

Ηταν έτοιμος να αυτοκτονήσει

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας της πόρνης μπορεί να μην είχε εξιχνιαστεί ποτέ, αν -σχεδόν έναν μήνα μετά- δεν προλάβαιναν οι αστυνομικοί την τελευταία στιγμή την απόπειρα αυτοκτονίας του δράστη. Κυνηγημένος από τις Ερινύες, ο νεαρός πήγε στην Αθήνα και πήρε τηλέφωνο στην Αμεση Δράση για να ομολογήσει -προτού αυτοκτονήσει- μια δολοφονία που δεν είχε γίνει ποτέ, αφού η κοπέλα δεν είχε πεθάνει, όπως πίστευε. Οι βαριές κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, τις οποίες αντιμετωπίζει, προβλέπουν φυλάκιση τουλάχιστον οκτώ ετών.

Νίκος Πιτσιακίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα