Η ελληνική οικογένεια μπαίνει (από Οκτώβριο) στο σπίτι μας

TV GOSSIPΗ ελληνική οικογένεια μπαίνει (από Οκτώβριο) στο σπίτι μαςΤετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 - 16:57

Οικογένεια Χαμπέα και οικογένεια Τριανταφύλλου. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Τα κυριακάτικα τραπεζώματα! Και τι άλλο; Υστερα από κάθε... μάζωξη ο ένας λέει στον άλλο «αμάν, εσύ και το σόι σου». Από τις αρχές Οκτωβρίου ξεκινά στον Alpha η κωμική σειρά «Το σόι σου», η οποία μας φέρνει την ελληνική οικογένεια στο σπίτι μας.

Ο Σάββας Τριανταφύλλου (Ηλίας Μελέτης), τραπεζικός, και η Λυδία Χαμπέα

(Βάσω Λασκαράκη), δημοτική υπάλληλος, παντρεύτηκαν από έρωτα πριν από 10 χρόνια. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο κόρες, οκτώ και πέντε χρόνων, αλλά και ένα πλήρες σετ συγγενών και κουζινικών! Κάθε Κυριακή το ζεύγος Τριανταφύλλου - Χαμπέα τρώγει με μία από τις δύο οικογένειες από αρνάκι φρικασέ μέχρι μουσακά. Οσο για τα... σόγια; Ο μπαμπάς Μενέλαος Τριανταφύλλου (Παύλος Ορκόπουλος) είναι νευρολόγος και αποφεύγει τις συγκρούσεις. Η γυναίκα του, πάλι, Αλεξάνδρα Τριαντάφυλλου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) είναι καλλιτέχνις και εξαιρετικά κτητική με τα παιδιά της.

Ο Σάββας έχει και δύο αδερφούς. Τον Κωνσταντίνο, φαρμακοποιό παντρεμένο με ένα παιδί, και τον Αρη, φοιτητή ιατρικής με σπορ... τις γυναίκες.

Στην κεφαλή της οικογένειας Χαμπέα βρίσκεται ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) κρεοπώλης, άνθρωπος της πιάτσας. Στο πλευρό του η νοικοκυρά γυναίκα του Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου), καπάτσα και φιλάρεσκη, που ουσιαστικά κατευθύνει τον άνδρα της. Η Λυδία έχει τέσσερα αδέλφια. Την Ολγα, άνεργη φιλόλογο, παντρεμένη με τον Μιχάλη, έναν ψυκτικό που ο πατέρας της μισεί θανάσιμα, τη δίδυμη της Ολγας που ζει στο εξωτερικό, τον Διονύση, άφραγκο μουσικό παραγωγό που έχει δεσμό με μια δασκάλα της γιόγκα, την Αλίνα, και την Μπέλλα, που δουλεύει στο ταμείο του οικογενειακού κρεοπωλείου και το θέμα της είναι τα ανύπαρκτα ερωτικά της.

Στη σειρά θα δούμε τους ηθοποιούς Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Σοφία Πανάγου, Σόλωνα Τσούνη, Γιάννη Δρακόπουλο, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμη Ζησάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Γωγώ Καρτσάνα. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Ζαπατίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα