Κοντά στην Εθνική ξανά ο Καραγκούνης αν δεν βρει ικανοποιητική πρόταση

Δεν πρόλαβε καλά, καλά να αποσυρθεί από την Εθνική Ομάδα και ο Γιώργος Καραγκούνης φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του σε αυτή, όχι βέβαια αυτή τη φορά ως παίκτης, αλλά πιθανότατα ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους διεθνείς.

Ο 37χρονος μέσος φόρεσε για τελευταία φορά το εθνόσημο στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κόστα Ρίκα και σκοπεύει να παίξει ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ακόμα μόνο όμως αν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή καμία από τις προτάσεις που έχει

στα χέρια του δεν τον ικανοποιεί και ως εκ τούτου μοιάζει αρκετά πιθανό να αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

«Από τη Βραζιλία είπα στον Γιώργο ότι όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θα υπάρχει μια θέση για αυτόν στην Εθνική. Επιτρέψτε μου να κρατήσω μυστικό το πόστο που του έχω προτείνει. Αυτό το ξανασυζητήσαμε στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και του είπα ότι η πρόταση ισχύει. Δεν πρόκειται για σκέψη ή πρόταση του κ. Ρανιέρι, εγώ τον ενημέρωσα ότι έχω κάνει ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο και μου απάντησε ότι θα ήταν χαρά του να συνεργαστεί μαζί του. Θεωρώ ότι αν δεν βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί θα είναι θετική η απάντηση του», δήλωσε ο κ. Σαρρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Καραγκούνης έχει μια ηγεμονική πρόταση από σύλλογο της Ινδίας, καθώς το ύψος της προσφοράς φτάνει τα 500.000 ευρώ για συμβόλαιο δύο μηνών! Κάποιος άλλος πιθανότατα θα πήγαινε… τρέχοντας, ο Καραγκούνης όμως είναι αποφασισμένος να σεβαστεί την έως τώρα πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να προστατέψει την υστεροφημία του.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Κοντά στην Εθνική ξανά ο Καραγκούνης αν δεν βρει ικανοποιητική πρόταση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα