Η Δούκισσα ερωτευμένη με τον γιο της Κόκκαλη

SHOWBIZΣτην αγκαλιά της Δούκισσας ο ΘεοδωρίδηςΗ Δούκισσα ερωτευμένη με τον γιο της ΚόκκαληΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:10

Η Δούκισσα Νομικού δεν είναι πλέον single! Δημοσίευμα της «Real News» θέλει την πανέμορφη παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» να είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Η

πρώην Σταρ Ελλάς και ο επιχειρηματίας «συνελήφθησαν» πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό να γυμνάζονται παρέα σε αθλητικό κέντρο των νοτίων προαστίων και το «κλίμα» ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Εκείνος τη βοηθούσε στις ασκήσεις της, ενώ δεν έλειπαν οι τρυφερές αγκαλιές. Οσοι τους είδαν από κοντά απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι δυο τους να είναι μόνο φίλοι, αφού οι κινήσεις τους μαρτυρούσαν ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει ανάμεσά τους.

Αφού τελείωσαν το πρόγραμμα γυμναστικής τους, η Δούκισσα και ο Δημήτρης αποχώρησαν από το γήπεδο πιασμένοι χέρι χέρι αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους «κάρφωναν», χαμογελαστοί και προφανώς ικανοποιημένοι από τη γυμναστική τους.

Μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα Νομικού απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά της προσωπικής της ζωής, αν και όλο αυτό το διάστημα δήλωνε μόνη. Η σχέση που της χρέωσαν με τον Πάρη Κασιδόκωστα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ενώ σε συνεντεύξεις της έλεγε συνέχεια ότι έχει συνηθίσει πλέον να είναι χωρίς σύντροφο και ότι το διασκέδαζε αφάνταστα. Αλλωστε η όμορφη κόρη του Νίκου Νομικού δεν αρέσκεται στο να μιλάει για όσα συμβαίνουν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού της.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Οχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της (συμμετέχει και στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τίτλο «Η κόρη του Ρέμπραντ»), αλλά και της τροπής που πήρε η προσωπική της ζωή. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να είναι ο άνθρωπος που την κάνει να χαμογελά ακόμη συχνότερα κι εκείνος που την έπεισε να αφήσει πίσω της τη single ζωή.

Keywords
Αναζητήσεις
νομικου σχεση, δημήτρη θεοδωρίδη
Τυχαία Θέματα