Η Αννα Βίσση διαδηλώνει υπέρ των ομοφυλοφίλων

17:08 2/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Αννα Βίσση διαδηλώνει υπέρ των ομοφυλοφίλωνΔευτέρα, Ιούνιος 2, 2014 - 17:05

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου έγινε το πρώτο gay pride στη Λευκωσία, η «Πορεία Περηφάνιας», όπως τη χαρακτήρισαν οι διοργανωτές της ΛΟΑΤ ACCEPT Κύπρου! Εκεί βρέθηκε -όπως είχε υποσχεθεί- και η σούπερ σταρ Aννα Βίσση, η οποία όχι μόνο συμμετείχε στις εκδηλώσεις, αλλά μίλησε και στο κοινό στέλνοντας τα δικά της μηνύματα: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με έμαθε να σέβομαι τους ανθρώπους, με τις αξίες τους, την καλοσύνη, την ειλικρίνεια, το πάθος για ζωή, την τόλμη και την αξιοπρέπεια, και όχι με τον τρόπο που επιλέγουν να αγαπούν και να αγαπιούνται» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που κατά καιρούς έχει ταχθεί υπέρ των ομοφυλοφίλων.

Οι συμμετέχοντες στο πρώτο gay pride της Κύπρου κατέκλυσαν από νωρίς τους δρόμους της παλιάς Λευκωσίας και όλοι μαζί συμμετείχαν σε ειρηνική πορεία, που ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε έξω από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Χιλιάδες κόσμου με συνθήματα και πολύχρωμα πανό στα χέρια συμμετείχαν στην πορεία υπερηφάνειας, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων, οικογένειες με παιδιά, ομόφυλα ζευγάρια που κρατούσαν από το χέρι τα δικά τους παιδιά αλλά και γνωστοί Κύπριοι καλλιτέχνες.
Την ίδια ώρα, πάντως, διαδηλωτές κατά της εκδήλωσης της ΛΟΑΤ ACCEPT Κύπρου φώναζαν εξαγριωμένοι συνθήματα εναντίον των ομοφυλοφίλων, χωρίς όμως να σημειωθούν κάποια επεισόδια, αφού οι αστυνομικές Αρχές είχαν λάβει τα μέτρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα