Γρίφος με τον μανιακό killer

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓρίφος με τον μανιακό killerΠέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 17:44

Σε μυστηριώδες «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της ένοπλης επίθεσης στο μπαρ στο Μικρολίμανο, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ψυχρός Αλβανός πιστολέρο Αλμπέρ Μπάκο ενδέχεται να συνδέεται και με άλλα αιματηρά περιστατικά, εκτός από τα τρία που έχει ήδη ομολογήσει. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Γαλήνη» όπου διέμενε (λίγα μέτρα μακριά από το μπαρ Ετσι απλά..., το οποίο γάζωσε) βρέθηκε «ορφανό» γενετικό υλικό που ταυτοποιήθηκε με δείγμα DNA, το οποίο είχε βρεθεί κατά την αιματηρή ληστεία

με θύμα τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη!


Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο και οι δράστες τον είχαν πυροβολήσει προκειμένου να του αρπάξουν τα χρήματα που μετέφερε. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν πάρει πληροφορίες για τα χρήματα από συμπατριώτη τους που δούλευε στο σπίτι του νομικού. Τότε οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στον μαντρότοιχο του σπιτιού γενετικό υλικό, το οποίο δεν είχε ταυτοποιηθεί, και εκτιμούσαν πως ανήκε σε τρίτο, άγνωστο πρόσωπο που έπαιζε τον ρόλο τσιλιαδόρου.


Ομως, κατά τη διερεύνηση του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο 31χρονος Μπάκο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η Σήμανση βρήκε γενετικό υλικό ακριβώς ίδιο με αυτό που είχε βρεθεί στο σημείο της ληστείας του δικηγόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ορφανό» υλικό εντοπίστηκε σε αποτσίγαρα, ένα πλαστικό ποτήρι με ποτό και μια οδοντόβουρτσα. Αρχικά οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με δυσπιστία την ταυτοποίηση του δείγματος από τη «Γαλήνη» με αυτό της Πεντέλης και ζήτησαν δεύτερη εξέταση, που επίσης έδειξε ταυτοποίηση! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι απίθανο το σενάριο «συμμαχίας» των Γεωργιανών και Αλβανών ποινικών, ωστόσο εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.


Θεοδόσης Π.Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα