Γλυκιά ζωή για 27χρονο Βρετανό υπερτυχερό!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτά είναι λεφτά!Γλυκιά ζωή για 27χρονο Βρετανό υπερτυχερό!Τετάρτη, Ιούνιος 25, 2014 - 13:13

Τη φαντασίωση του μέσου εργαζομένου κατάφερε να πραγματοποιήσει 27χρονος Βρετανός και χάρη στη βοήθεια της τύχης έζησε υπέροχη ζωή για μήνες.
Ο Ματ Μάιλς μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν υποχρεωμένος να υπομένει 12ωρες βάρδιες χειρωνακτικής εργασίας στο εργοστάσιο όπου δούλευε. Αυτές τις μέρες παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια του Μουντιάλ έχοντας κάνει ήδη μια περιοδεία σε ασιατικές χώρες και σπαζοκεφαλιάζοντας

για τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό του. Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που κέρδισε στο Euromillions άλλωστε του εξασφαλίζει μόνο τέτοιου είδους προβληματισμούς.

Πριν καλά καλά πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό του, ο Μάιλς υπέβαλε την παραίτησή του και έκλεισε την πρώτη πτήση για Ινδονησία. Εκτοτε η ζωή του κυλάει με συνεχή ταξίδια, αγορές πανάκριβων ρούχων, διασκέδαση μέχρι πρωίας και ωραίες γυναίκες. Μέσα σε όλα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να κρατά ενήμερους τους φίλους αλλά και τους χιλιάδες followers του στο twitter για το πώς ξοδεύει τα χρήματά του.

Από τον Απρίλιο

Ο δικός του γύρος του κόσμου ξεκίνησε τον Απρίλιο και πήρε μαζί του τον μικρότερο αδερφό του Πιτ. Μέχρι στιγμής ο δρόμος τούς έχει βγάλει στο Χονγκ Κονγκ, στο Μπαλί, στην Ταϊλάνδη και προσφάτως στη Βραζιλία, όπου η Εθνική Αγγλίας δεν κατάφερε να απογειώσει την εμπειρία τους. Στα επόμενα σχέδια του Μάιλς είναι να επισκεφτεί το Μάτσου Πίτσου στο Περού, να κάνει κατάδυση στον μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας, να περπατήσει στο Σινικό Τείχος της Κίνας, να δει τις πυραμίδες της Αιγύπτου, να περάσει ένα δεκαπενθήμερο κάνοντας clubbing με φίλους στην Ιμπιζα και να πάει ως εθελοντής της UNICEF στην Αφρική για τρεις μήνες.

«Λένε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, όμως εγώ είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Πριν δούλευα 12ωρες βάρδιες και σκεφτόμουν να μετακομίσω στο πατρικό μου για να γλιτώνω χρήματα» δήλωσε ο Μάιλς στο «Sunday People», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι έχει θέσει στον εαυτό του όριο 125.000 ευρώ. Μόλις το δαπανήσει, θα επιστρέψει στη βάση του, όπου σκέφτεται να επενδύσει μέρος των εναπομεινάντων κερδών σε επιχείρηση με φίλους, αλλά και να βγάλει δίπλωμα πιλότου.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Χρυσό ΠΡΟΤΟ στην Ηλιούπολη έδωσε σε υπερτυχερό 1.256.295,26€ μόνο με δελτίο των 2,5€

Το... φάρμακο κατά της κρίσης ανακάλυψε ο συμπολίτης μας που έλυσε τα οικονομικά του προβλήματα ποντάροντας τα... ψιλά του στο ΠΡΟΤΟ! Ο λόγος για τον υπερτυχερό που ανέδειξε η τελευταία κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού, ο οποίος κέρδισε περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια για να συγκεντρωθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό χρειάστηκε να προηγηθούν 49 συνεχή Τζακ ποτ στη μεγάλη κατηγορία κερδών!

Ο νέος εκατομμυριούχος συμπλήρωσε το δελτίο σε πρακτορείο της Ηλιούπολης. Το εντυπωσιακό είναι ότι η αξία του δελτίου ήταν μόλις 2,5 ευρώ, αλλά τα κέρδη που αποκόμισε ο παίκτης φτάνουν το 1.356.295 ευρώ! Οπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, πρόκειται για τον πρώτο νικητή της 1ης κατηγορίας του ΠΡΟΤΟ για το 2014.

Οσοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για οικονομική ανάκαμψη στη θεά Τύχη, ο ΟΠΑΠ τους ενημερώνει ότι και στο ΤΖΟΚΕΡ το ποσό που θα μοιραστεί αυτή την εβδομάδα στην 1η κατηγορία είναι σημαντικό, αφού το Τζακ ποτ έχει ανέλθει σε τουλάχιστον 1.900.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα