Γκάρνερ: Δεν χωρίσαμε με τον Αφλεκ λόγω της νταντάς

SHOWBIZAποκάλυψε την αλήθειαΓκάρνερ: Δεν χωρίσαμε με τον Αφλεκ λόγω της νταντάςΔευτέρα, Φεβρουάριος 29, 2016 - 13:14

Η ηθοποιός άφησε αιχμές για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Vanity Fair»

Την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Μπεν Αφλεκ αποκάλυψε

η Τζένιφερ Γκάρνερ σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «Vanity Fair», μόλις λίγες ώρες πριν από τα Οσκαρ, αλλά και προτού συναντήσει τον πρώην άντρα της στο πάρτι που διοργάνωσαν από κοινού για τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους Σάμιουελ το απόγευμα του Σαββάτου.

Και μπορεί ο Αφλεκ να μην έχει σχολιάσει οτιδήποτε, ωστόσο μια δημόσια εμφάνισή του σε πάρτι πριν από τα Οσκαρ δείχνει ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει. Ισως να είναι το timing που επέλεξε η Γκάρνερ για τη συνέντευξη.

Η ηθοποιός μίλησε ειλικρινά για έναν χωρισμό που συντάραξε τη showbiz, αλλά και έγινε αιτία να χυθούν τόνοι μελάνι για τα αίτιά του. Πρώτη αποκάλυψη είναι ότι δεν ευθύνεται η νταντά των παιδιών, Κριστίν Ουζουνιάν, για τον χωρισμό. Οταν άρχισαν να ακούγονται οι φήμες για σχέση του Αφλεκ με τη νεαρή νταντά, οι δρόμοι του ζευγαριού είχαν χωρίσει «αρκετούς μήνες νωρίτερα», όπως είπε η Γκάρνερ.

Η 44χρονη σταρ άφησε σαφώς, όμως, να εννοηθεί ότι τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Αφλεκ, ενώ, μιλώντας για την νταντά, μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν φέρει ευθύνη, ωστόσο η εξαφάνισή της από την καθημερινότητα των παιδιών προκάλεσε πολλά προβλήματα. «Αναγκάστηκα να συζητήσω με τα παιδιά μου -τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ- για την έννοια του όρου "σκάνδαλο"» είπε στη συνέντευξη στο «Vanity Fair», εξηγώντας ότι ήρθε σε δύσκολη θέση. Μίλησε ακόμα ξεκάθαρα για τη σχέση ζωής με τον πρώην άντρα της και πώς ένιωσε μετά τη διάλυση του 10ετούς γάμου τους.

«Δεν παντρεύτηκα έναν μεγάλο σταρ του σινεμά. Παντρεύτηκα εκείνον (τον άνθρωπο Αφλεκ). Και θα το ξανάκανα. Θα τον κυνηγούσα ξανά. Δεν μπορείς να κάνεις τρία παιδιά και όλα αυτά που είχε αυτή η σχέση (αν δεν αγαπάς). Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι ο πιο έξυπνος, ο πιο χαρισματικός και ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» είπε η Γκάρνερ. Η επόμενη φράση της, ωστόσο, έδωσε έμμεση απάντηση στην αιτία του χωρισμού τους. «Οταν ο ήλιος του πέφτει πάνω σου, το νιώθεις. Οταν όμως αυτός ο ήλιος πέφτει αλλού, τότε νιώθεις ψύχρα» σημείωσε η 44χρονη σταρ, υπονοώντας σαφώς ότι μια άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του Αφλεκ. «Χρειάζονται δύο για να "χορέψεις" σε έναν γάμο» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα