ΜΟΙΡΑΙΑ νύχτα του Παντελίδη

COVER STORYΟ έρωτας του τραγουδιστή για την 21χρονη Φρόσω ΚυριακούΜΟΙΡΑΙΑ νύχτα του ΠαντελίδηΔευτέρα, Φεβρουάριος 29, 2016 - 15:03

Ενα ραντεβού με στόχο την επανασύνδεση ήταν αυτό της μοιραίας νύχτας της 17ης Φεβρουαρίου, που έμελλε να έχει το πιο τραγικό φινάλε για τον Παντελή Παντελίδη το πρωί της επομένης (της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου).

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης και η 21χρονη φοιτήτρια βρίσκονταν σε σχέση

εδώ και μερικούς μήνες, αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση και είχαν απομακρυνθεί. Οπως μας μετέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν διαρκώς στραμμένα πάνω στον Παντελή, αλλά ούτε το έντονο φλερτ που δεχόταν κατά διαστήματα ο ίδιος από άλλες γυναίκες.

Μακριά από τα φώτα

Επιθυμία της Φρόσως Κυριάκου ήταν να ζήσουν το ειδύλλιό τους χωρίς να κρύβονται, κάτι που ο low profile τραγουδιστής δεν μπορούσε να της προσφέρει αφού -ως γνωστόν- κρατούσε πάντοτε την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Πάντως, τα αισθήματά του για εκείνη ήταν πολύ έντονα. «Καψούρης» είναι η λέξη που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος που μας μίλησε για τη σχέση τους για να τον χαρακτηρίσει. Ετσι, παρά το γεγονός ότι η Φρόσω προσπάθησε να απομακρυνθεί από κοντά του, κρατώντας αποστάσεις, εκείνος δεν έμοιαζε έτοιμος να το αποδεχτεί. Απεναντίας, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να την πείσει να τα ξαναβρούν. Καθημερινά της τηλεφωνούσε και της έστελνε μηνύματα, εκφράζοντάς της τα αισθήματά του.

Κάπως έτσι η αλήθεια του καλλιτέχνη νίκησε. Η Φρόσω δεν έμεινε ασυγκίνητη και αποδέχτηκε την πρόσκλησή του να συναντηθούν το μοιραίο βράδυ στο μαγαζί της παραλιακής όπου δούλευε η ίδια, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους. Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν έκλειναν το συγκεκριμένο ραντεβού, τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου. Ούτε φυσικά η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία βρέθηκε μαζί τους από... σπόντα, καθώς είναι κολλητή φίλη της Φρόσως και έζησε από την αρχή τη ρομαντική ιστορία της με τον Παντελή. Εκείνο το ξημέρωμα, μετά τη διασκέδασή τους, ο Παντελής θα πήγαινε αρχικά στο σπίτι της τη Μυρσίνη ώστε να μείνει μόνος του με τη Φρόσω.

Βγήκε από το νοσοκομείο

Οπως έγινε γνωστό, η κοπέλα του άτυχου τραγουδιστή, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού όταν συνέβη το δυστύχημα, βγήκε από το νοσοκομείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έπειτα από επτά μέρες νοσηλείας. Η 21χρονη υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, έχοντας δίπλα της δικούς της ανθρώπους και προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ από τη μεγάλη απώλεια.

Διαβάστε επίσης:

► Πραγματογνώμονες: Δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή, σε καλή κατάσταση το τζιπ

► «Θα έφτιαχνα τα μαλλιά του τη μέρα που "έγυφε"»

► Το κιτρινόμαυρο «αντίο»

► Η μαρτυρία-σοκ για κλεφτρόνι στην κηδεία του τραγουδιστή

► «Μπορεί να λείπω, δώσε του εσύ τα λεφτά»

► Ο σπαραγμός της μάνας στα εννιάμερα του Παντελή

► Αντίο με μπομπονιέρες • Οσα δεν έδειξε η τηλεόραση

Keywords
Αναζητήσεις
, παντελης παντελιδης
Τυχαία Θέματα