Τα υγιή και όμορφα μαλλιά δεν θέλουν κόπο!

Τα υγιή και όμορφα μαλλιά δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο και εμείς τον βρήκαμε! Για εμάς και για όλες εσάς που θέλετε να έχετε αξιοζήλευτα, λαμπερά, υγιή, πλούσια μαλλιά!!!

Επιλέξτε τα καταπληκτικά προϊόντα Kativa Natural και σωθείτε με τιμές λιανικής ΣΟΚ!!!

Τα αγαπημένα Kativa Macadamia Hydrating Oil, Kativa Keratina Liquida, Kativa Argan Oil 4 Oils και Kativa One Instant Repair θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια ή σε συνεργαζόμενα e-shops.

1) www.welovepharmacies.com
2)

www.hairtool.gr
3) www.beautytestbox.com

Διαβάστε περισσότερα…

Kativa Keratina Liquida –Έλαιο Κερατίνης για θρέψη 60ml.
Το κύριο συστατικό της τρίχας είναι η κερατίνη. Τα μαλλιά σας είναι εκτεθειμένα καθημερινά όπως: η υπερβολική χρήση της θερμότητας, η έκθεση στον ήλιο, χημικά συστατικά προϊόντων καθημερινής χρήσης. Γνωρίζετε τι προκαλεί την επιδείνωση και την καταστροφή των μαλλιών και την απώλεια της φυσικής κερατίνης;
Η Kativa Keratina Liquida προλαμβάνει και επανορθώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας μια ειδική formula για να έχετε υγιή μαλλιά. Η formula αυτή βασίζεται στην κερατίνη και την αναδόμηση των μαλλιών από το εσωτερικό της τρίχας προς την κατεστραμμένη επιφάνεια των μαλλιών , επιτυγχάνοντας υγιή και λαμπερά μαλλιά.
Η Kativa Keratina Liquida βοηθάει στην αναδόμηση την εσωτερική δομή της τρίχας και ενισχύει τη φυσική προστασία των μαλλιών.
Εφαρμογή: Απλώστε μερικές σταγόνες Kativa Keratina Liquida πάνω από την παλάμη του χεριού σας. Τρίψτε τα δύο χέρια και περάστε τα ανάμεσα στα μαλλιά. Μην ξεπλύνετε.

——–

Kativa Macadamia Hydrating Oil (60ml) με βάση τη σύνθεση από το έλαιο του καρπού Macadamia.
Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, λινελαϊκό οξύ, βιταμίνη Ε και στερόλες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και μαλακώνει τα μαλλιά. Η νέα σειρά Kativa Macadamia Hydrating προστατεύει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Τονώνει και ενεργοποιεί τα μαλλιά και παράλληλα ενυδατώνει και το τριχωτό της κεφαλής ενώ αποκαθιστά και καλύπτει την επιφάνεια για την καλύτερη προστασία της τρίχας. Είναι ένα έλαιο με ενυδατική και αναζωογονητική ιδιότητα. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ με έλαιο Macadamia. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που σφραγίζει την υγρασία και εμποδίζει την ξηρότητα της τρίχας προσφέροντας μια ανεπανάληπτη λάμψη.

——–

Kativa Argan Oil 4 Oils για αναδόμηση (60ml & 120ml) – Εχει υψηλή περιεκτικότητα σε καροτένιο, βιταμίνη Ε και ωμέγα 3 και 9, δίνει δύναμη στα μαλλιά, θρέψη, ενυδάτωση και φυσική λάμψη.
Τα 4 έλαια είναι μια αποκλειστική συμπυκνωμένη φόρμουλα η οποία βασίζεται σε 4 φυσικά ενεργά προϊόντα: Αργανέλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια, τρέφει και δυναμώνει, το έλαιο λιναρόσπορου προσφέρει λάμψη και διορθώνει τις διασπασμένες άκρες, σησαμέλαιο, φυσικός προστάτης και αντι-οξειδωτικό , επισκευάζει τα κατεστραμμένα μαλλιά και η κερατίνη, με αναπλαστική δράση για την αποκατάσταση της μεταξένιας λάμψης, παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη και χαρίζει όγκο.
Ενυδάτωση και τροφή: Αναμείξτε 5 σταγόνες Argan Oil 4 Oils με 20 γραμμάρια Kativa Intensive Repair Treatment ή με μία Εντατική μάσκα Θεραπείας αναδόμησης. Απλώστε το στα μαλλιά σας και αφήστε τα στο για 5 λεπτά και ξεβγάλτε.
Διαδικασία βαφής: Ρίξτε 5 σταγόνες Argan Oil 4 Oils στο μίγμα της βαφής σας και εφαρμόστε όπως συνήθως κάνετε.
Λείανση: Ρίξτε 5 σταγόνες Argan Oil 4 Oils στο μίγμα της θεραπείας ισιώματος σας και εφαρμόστε το όπως συνήθως κάνετε.
Λάμψη που διαρκεί: Απλώστε μερικές σταγόνες στα μαλλιά σας για να εξαλείψει το φριζάρισμα και αποκτήστε εντυπωσιακή λάμψη
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Απλώστε μερικές σταγόνες στα μαλλιά σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του στεγνώματος, βουρτσίσματος, μασιάς ή φισούνας.

——–

Το Kativa One Instant Repair είναι μια εντατική θεραπεία με μια σειρά από σημαντικά οφέλη για τα μαλλιά σας. Προσφέρει 12 ωφέλιμες καινοτομίες στη ζωή των μαλλιών σας σε δευτερόλεπτα. Το πιο σημαντικό όφελος είναι ότι επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, αποκαθιστώντας πλήρως τη ζωτικότητα καθιστώντας τα γερά. Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή και τα αποτελέσματα άμεσα. Το Kativa One Instant Repair δημιουργήθηκε για να σας χαρίσει υγιή, λαμπερά, αναζωογονημένα μαλλιά καθώς η θεραπεία του είναι άμεση.
Το Kativa One Instant Repair αποτελείται από περίπου 95% πρωτεΐνες και αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για να κρατήσουν τα μαλλιά σας υγιή καθώς χρησιμοποιείται και για την πρόληψη και την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από χρόνια… Το Kativa One Instant Repair έχει ένα πλούσιο μίγμα κερατίνης και αμινοξέων, που βοηθάνε στην επανόρθωση των ζημιών που προκαλούνται στα μαλλιά σας από χημικές ουσίες και θερμικές επεξεργασίες, UV rays, από το αλμυρό νερό, κ.α.
Το Kativa One Instant Repair είναι η θεραπεία που θα σας αφήσει να δείτε αμέσως την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά σας, καθώς εντοπίζει τις κατεστραμμένες ζώνες και τις επισκευάζει. Μπορείτε εύκολα να τα χρησιμοποιήσετε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά.

Τα οφέλη του Kativa One Instant Repair: 1) Επισκευάζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, 2) Δίνει Βαθιά προστασία του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά, 3) Ξεμπλέκει & κάνει το βούρτσισμα πιο εύχρηστο, 4) Έχει έντονη θερμική προστασία, 5) Μειώνει το χρόνο styling, 6) Προσθέτει όγκο και υγεία στα μαλλιά, 7) Δημιουργεί πλούσια μαλλιά, 8) Προσθέτει απαλότητα και λάμψη, 9) Προλαμβάνει την ψαλίδα, 10) Δυναμώνει τα μαλλιά, 11) Ελέγχει το φριζάρισμα και 12) Διευκολύνει το βούρτσισμα και το styling.

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-Shop Χονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece

The post Τα υγιή και όμορφα μαλλιά δεν θέλουν κόπο! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα