Βγάζει 11.000€ τον μήνα ως σωσίας της Κάθριν Μίντλετον

ΚΟΣΜΟΣΖει σαν βασίλισσαΒγάζει 11.000€ τον μήνα ως σωσίας της Κάθριν ΜίντλετονΔευτέρα, Φεβρουάριος 29, 2016 - 12:43

Βρετανία: Πρώην σερβιτόρα από το Κόρμπι εκμεταλλεύεται (με το αζημίωτο φυσικά) την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, δούκισσα του Κέμπριτζ

Ακουσε για πρώτη φορά τη φράση «μοιάζεις με την Κάθριν Μίντλετον» το 2010, λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την όμορφη

μετέπειτα σύζυγό του. Στην αρχή η Χάιντι Αγκάν δεν έδωσε σημασία. Οταν, όμως, όλο και περισσότεροι πελάτες, στο εστιατόριο όπου δούλευε ως σερβιτόρα, της έλεγαν το ίδιο, άρχισε να το ξανασκέφτεται.

Σήμερα, σχεδόν έξι χρόνια μετά, η 35χρονη από το Κόρμπι της Βρετανίας απλά ζει σαν βασίλισσα, καθώς κερδίζει περί τα 11.000 ευρώ τον μήνα. Και δεν είναι, βέβαια, ο μισθός της σερβιτόρας αυτός. Η Χάιντι Αγκαν είναι πια επαγγελματίας σωσίας της δούκισσας του Κέμπριτζ, όπως είναι ο επίσημος τίτλος ευγενείας της Κάθριν Μίντλετον. «Στην αρχή το εκλάμβανα ως κομπλιμέντο» λέει η 35χρονη «Κάθριν» στην εφημερίδα «Sun», σπεύδοντας να προσθέσει ότι το 2012, μετά τον γάμο, πελάτες στο εστιατόριο της ζητούσαν να ποζάρει μαζί τους ως «Κάθριν». Ετσι η σερβιτόρα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 14 ετών, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ομοιότητά της, για να κερδίζει τα προς το ζην.

Εναν μήνα αφότου απευθύνθηκε σε πρακτορείο που μανατζάρει σωσίες, έκλεισε την πρώτη δουλειά της προμοτάροντας το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μελέτησε εικόνες και βίντεο με τη Μίντλετον, για να τη μιμείται σωστά, και σήμερα ζει χάρη σ' αυτό. Φροντίζει, μάλιστα, να παρακολουθεί τις ενδυματολογικές και λοιπές αλλαγές που κάνει η δούκισσα του Κέμπριτζ, ώστε να την «ακολουθεί» πιστά.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα