Γαμπρός με βερμούδα!

SHOWBIZΓαμπρός με βερμούδα!Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 19:02

❱❱ Oι πρώτες φωτό από τον μυστικό γάμο του Ιβάν Σβιτάιλο και της αγαπημένης του Σταυριάνας στο δημαρχείο Κέρκυρας

Ο γνωστός χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η αγαπημένη του Σταυριάνα Γαρνάβου παντρεύτηκαν μυστικά στις 9 Αυγούστου, στο χωριό Βελονάδες στην Κέρκυρα, ωστόσο τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ενσταντανέ από τη γαμήλια τελετή! 

Ο γοητευτικός Ιβάν και η όμορφη χορεύτρια ενώθηκαν με τα

δεσμά του γάμου χωρίς κανείς να το πάρει είδηση. Συνοδευόμενο από λίγους στενούς συγγενείς, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και αντάλλαξε όρκους πίστης και αγάπης.

Λίγες ώρες μετά, ο ευτυχισμένος γαμπρός και σύντομα μπαμπάς ανακοίνωσε τα καλά νέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με μια ανάρτηση όπου φαίνονταν οι βέρες τους. «Ναι, παντρεύτηκα τη Σταυριάνα μου και θα γίνω και μπαμπάς!

Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την ευτυχία που νιώθω» δήλωσε ενθουσιασμένος στη «Real life».

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Ιβάν ποζάρει στο δημαρχείο χαμογελαστός, φορώντας λευκό πουκάμισο και μπλε βερμούδα, ενώ η νύφη δίπλα του δείχνει ευτυχισμένη μέσα στο φλοράλ λευκό μακρύ φόρεμά της.

Κρατώντας την ανθοδέσμη μπροστά της, δεν καταφέρνει να κρύψει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της και η χαρά για το γεγονός ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα