Killer της Καβάλας: «Επιασε τη μητέρα μου από τα μαλλιά»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο παρκάρισμα του φορτηγού ήταν η αφορμή! Οι δύο οικογένειες είχαν μακροχρόνια κόντρα για ακίνηταKiller της Καβάλας: «Επιασε τη μητέρα μου από τα μαλλιά»Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 18:29

❱❱ Οι ισχυρισμοί του πρώην δημοτικού υπαλλήλου που «θολωμένος» σκότωσε μάνα και γιο!

Από την
Εύα Παπαδάτου

Οι γείτονες που πρωταγωνίστησαν στην ασύλληπτη τραγωδία που έχει σοκάρει την Καβάλα, με θύματα έναν 42χρονο επαγγελματία οδηγό και την 67χρονη μητέρα του, και δράστη έναν 42χρονο πρώην υπάλληλο

καθαριότητας του Δήμου Νέστου, φαίνεται ότι ήταν αιώνιοι εχθροί. 

Από τα νέα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ότι η θέση στάθμευσης της νταλίκας του άτυχου Σίμου Σάββα ήταν μόνο η αφορμή για το φονικό, καθώς η αιτία πήγαζε από άλλα, άλυτα θέματα που αντιμετώπιζαν οι δύο οικογένειες εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του καθ' ομολογίαν δράστη, η διένεξη μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολυετής και αφορούσε ζητήματα ακινήτων.

Οπως αποκάλυψε στον δικηγόρο του Μιχάλη Τικόπουλο ο 42χρονος που σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα μητέρα και γιο, εκείνο το βράδυ τα θύματα μπήκαν στο σπίτι του στη συνοικία της Ποντιάδας, στη Χρυσούπολη, και επιτέθηκαν στη μητέρα του χτυπώντας τη.

«Θόλωσα»

«Του είπα να μην τολμήσει να μπει στην αυλή μου. Εκείνος, όμως, πήδηξε στο μπαλκόνι και έπιασε τη μητέρα μου από τα μαλλιά και την μπλούζα. Είδα και τη μάνα του να έρχεται και θόλωσα. Μπήκα στο σπίτι, πήρα το όπλο και έγινε το κακό» είπε ο killer της Καβάλας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, με αποτέλεσμα «θολωμένος» να εκτελέσει με την καραμπίνα που είχε για το κυνήγι πρώτα τον συνομήλικο γείτονά του και έπειτα την 67χρονη, που προσπάθησε να ξεφύγει για να γλιτώσει.

Επειτα πήρε το όχημά του και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε με τον γείτονά του, όταν εκείνος πήγε απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που καθόταν στην αυλή με τη μητέρα και τη σύντροφό του.

Την Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12.30, ενώ θα ζητηθεί η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων Μανώλης Βονικάκης είπε πως σήμερα θα δοθούν απαντήσεις από την πλευρά της πολιτικής αγωγής για όσα έχουν ακουστεί για τα περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Πάντως, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τα δύο πτώματα, ο πρώην υπάλληλος στον δήμο χρησιμοποίησε βλήμα για αγριογούρουνο για να αφαιρέσει τη ζωή του γιου.

Ο άτυχος πατέρας δύο κοριτσιών δέχτηκε τον πυροβολισμό σχεδόν εξ επαφής (σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου) στην κλείδα, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Η μητέρα του, που επιχείρησε να φύγει, χτυπήθηκε από απόσταση περίπου τριών μέτρων από κάλυκα με σκάγια και πέθανε επίσης ακαριαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα