Η Κιμ Καρντάσιαν δίνει συνέντευξη στον Κάνιε Γουέστ για την αραβική Vogue

18:06 26/8/2019 - Πηγή: People

Μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να είναι σχεδόν ακατανόητος στον δημόσιο λόγο του ως προς το κοινό, όμως με την Κιμ Καρντάσιαν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουν.

Γι΄αυτό και η συνέντευξη που πήρε εκείνος από την Κιμ για την αραβική έκδοση της Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου, προσέφερε αρκετές λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία.

Το

πιο ενδιαφέρον απ΄όσα ανέφερε η Κιμ στον Κάνιε, είναι η ουσιαστική ακύρωση όλων των προηγούμενων σχέσεων της. Νικ Κάνον, Ray J, Ρέτζι Μπους και Κρις Χάμπφρις με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για 72 μέρες, αποτέλεσαν τις κατά καιρούς σχέσεις της μέχρι το 2012 που έγινε ζευγάρι με τον Κάνιε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 και μέχρι το 2012 ήταν απλώς φίλοι. Μάλιστα, ο Κάνιε μάθαινε για τις σχέσεις της και συζητούσαν. Όταν όμως μπήκε σε μια σειρά η δική τους κατάσταση, τότε όλα έμοιαζαν να ταιριάζουν.

«Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού σκεφτόμουν «Γιατί σπατάλησα τόσο χρόνο κι ενέργεια αλλού»; Γιατί δεν το έκανα νωρίτερα αυτό;» ανέφερε ενδεικτικά η Κιμ.

Παράλληλα, σχολίασε και την στροφή της στην ενασχόληση με το σύστημα δικαιοσύνης των ΗΠΑ και την προσπάθεια της να πάρει πτυχίο δικηγόρου για να μπορεί να εκπροσωπεί όσους έχουν αδικηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, Vogue,kim karntasian, kanie gouest, Vogue