«Εσβησε» σε ηλικία 50 ετών ο «βασιλιάς της διασκέδασης»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εσβησε» σε ηλικία 50 ετών ο «βασιλιάς της διασκέδασης»Παρασκευή, Δεκέμβριος 14, 2018 - 18:57

❱❱ Το όνομα του Ελληνοαυστραλού Κρις Μάνου ήταν συνώνυμο του γλεντιού στη Μύκονο

Θλίψη στη Μύκονο, αλλά και στην Αυστραλία προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του «βασιλιά της διασκέδασης» Κρις Μάνου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών.

Παρόλο που δεν ήταν κάποιος VIP ή πλούσιος επιχειρηματίας, ο Ελληνοαυστραλός είχε ταυτιστεί με το νησί

των ανέμων, στο οποίο έδινε το «παρών» κάθε καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί το όνομά του ήταν συνώνυμο της διασκέδασης και του γλεντιού, αφού ξεσήκωνε ντόπιους αλλά και τουρίστες στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού με το μοναδικό ταμπεραμέντο του.

Ο «Tekno Manos», όπως ήταν το προσωνύμιό του, ήταν από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στον χώρο της μυκονιάτικης διασκέδασης, καθώς σύχναζε σε πολλά καταστήματα χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τελικής πτώσης! Ως αιώνιος έφηβος, συνήθιζε να παίρνει έναν δίσκο με δεκάδες σφηνάκια και να τα πίνει, κάνοντας τους θαμώνες να παραληρούν! Μάλιστα, εξαιτίας του τρόπου που κουνούσε τα χέρια του την ώρα που χόρευε, είχε τo παρατσούκλι «Πεταλούδας».

Ο 50χρονος Ελληνοαυστραλός, που ζούσε μόνιμα στο Σίδνεϊ, αλλά ερχόταν ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, εκτός από «ψυχή» του γλεντιού είχε έφεση και στις τέχνες. Κι αυτό καθώς, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, ήταν εξαιρετικός ζωγράφος, ενώ πρόσφατα είχε κάνει στροφή και στην υποκριτική.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους φίλους του, που γέμισαν με συλλυπητήρια μηνύματα το facebook. Στη μνήμη του, το μαγαζί Bay Vista, όπου εργαζόταν, στη διάσημη περιοχή Brighton Le Sands στο Σίδνεϊ, παρέμεινε χθες κλειστό.

Keywords
Αναζητήσεις
i niews
Τυχαία Θέματα