ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Κοτζιάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος ΚοτζιάςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 14, 2018 - 17:28

❱❱ Η δήλωση του Πάνου Καμμένου πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «πεθαμένη»... ξύπνησε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, που δεν έχασε την ευκαιρία να...

... ξιφουλκήσει εναντίον του και των ΑΝ.ΕΛ., δηλώνοντας ότι «πεθαμένος πολιτικά είναι εκείνος και το κόμμα που έχει φτιάξει».

Ποιος τα είπε αυτά; Ο Νίκος Κοτζιάς,

που κατάφερε να... πεθάνει το Μακεδονικό με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση εξαιτίας των βαριών χαρακτηρισμών στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο! Μιλώντας χθες στον Real fm, ο άλλοτε επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας έβγαλε ακόμη μία φορά χολή κατά του κ. Καμμένου. «Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματός του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κοτζιάς για να εκδικηθεί τον Πάνο Καμμένο που είπε ότι έκανε μυστική συμφωνία με τον Ζόραν Ζάεφ. Ετσι, εισέπραξε εξίσου σκληρή απάντηση από τον εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ.

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος τού έμεινε. Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση» δήλωσε ο Θόδωρος Τοσουνίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα