«Επίθεση» αγάπης στη Μάρω Κοντού

15:03 1/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZMONO ΣΤΗΝ ESPRESSO«Επίθεση» αγάπης στη Μάρω ΚοντούΠέμπτη, Μάρτιος 1, 2018 - 15:02

❱❱ Η Μαίρη Χρονοπούλου διαλύει τις φήμες για κόντρα με την παλιά της συμπρωταγωνίστρια

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Σ' αγαπάω, Μαριάνθη Κοντού!» Με αυτήν τη γλυκιά κουβέντα η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει -μέσω της «Espresso»- τη δική της «επίθεση αγάπης» στη Μάρω Κοντού, απαντώντας έτσι στις πρόσφατες δηλώσεις της δεύτερης ότι οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες και παλιές φίλες «χάθηκαν στη διαδρομή» της ζωής τους, μιας διαδρομής γεμάτης με φωτογραφίες από τη φιλία τους που φέρνουμε

σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

«Αγαπάω τη Μαριάνθη μου -όπως είναι το κανονικό όνομα της παλιάς και αγαπημένης φίλης μου Μάρως- και μόνο καλά θα λέω πάντα για εκείνη. Μεγαλώσαμε μαζί και μαζί της αγαπάω και τα νιάτα μας, στο Εθνικό Θέατρο, όταν στα 18 τότε εκείνη και εγώ στα 19 κάναμε στενή παρέα» θυμάται η Μαίρη Χρονοπούλου καθώς ξετυλίγει το... κουβάρι της γνωριμίας τους και εν συνεχεία εξομολογείται ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο αναφέρεται σε θεατρική συνεργασία τους, το 1992, στο Δελφινάριο. «Στη Μάρω χρωστάω την επιτυχημένη συνεργασία μας σ' αυτή την παράσταση, όπου εκείνη τραγουδούσε τη “Μαύρη Φορντ” κι εγώ “Του αγοριού απέναντι”, και αποθεωνόμασταν. Εκείνη επέμενε να συνεργαστούμε γιατί πίστευε πολύ ότι θα σκίζαμε και οι δύο μαζί πάνω στη σκηνή, όπως και έγινε. Δεν θα ξεχάσω ότι η Μάρω έδωσε μάχη για να είμαι σε αυτήν τη δουλειά -αφού οι θεατρικοί παραγωγοί, οι Μαροσούληδες, δεν με ήθελαν- και μάλιστα κατέβασε η ίδια τον μισθό της για να με πάρουν! Τέτοιες θυσίες έκανε για μένα η αγαπημένη μου φίλη. Είναι δυνατό να μην την αγαπάω;

«Δεν μαλώσαμε ποτέ»

Ακόμη και τη γιορτή μας κάναμε μαζί κάποτε, με μια ωραία δεξίωση στο La Playa. Ολο το θέατρο το ήξερε ότι ήμασταν αγαπημένες. Αλλωστε, δεν μαλώσαμε ποτέ...» ξεκαθαρίζει μια και καλή η Μαίρη, δίνοντας την απάντησή της σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι δύο καλλιτέχνιδες βρίσκονταν σε κόντρα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε κάνει παράπονο ότι σε όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η Μάρω Κοντού δεν την πήρε ένα τηλέφωνο να δει τι κάνει. Η απάντηση της Κοντού ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή «Dot»:

«Ημασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό Θέατρο. Εχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε. Χαθήκαμε στη διαδρομή» είπε και εξήγησε ότι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και δεν μιλούν την ίδια γλώσσα. Οπως ανέφερε, μάλιστα, δεν ξέρει αν θα ήθελε να τη δει από κοντά, ωστόσο «τη συμπαθώ και μαθαίνω τα νέα της…».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα