Αλλαξε χέρια η βίλα του Ψυχάρη!

14:50 1/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑλλαξε χέρια η βίλα του Ψυχάρη!Πέμπτη, Μάρτιος 1, 2018 - 14:49

❱❱ Ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται ότι έδωσε 11.750.000 ευρώ

Ποσό που αγγίζει τα 11.750.000 ευρώ φαίνεται ότι στοίχισε στον νέο ιδιοκτήτη της η παραλιακή έπαυλη του Σταύρου Ψυχάρη (μικρή φωτό) στο Πόρτο Χέλι, που βγήκε χθες σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank με τιμή εκκίνησης τα 4.700.000 ευρώ.

Πρόσβαση στη φημισμένη βίλα του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ απέκτησαν

με ένα «κλικ» όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονταν να διεκδικήσουν το υπερπολυτελές ακίνητο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους μνηστήρες της εντυπωσιακής έπαυλης, που βρίσκεται στη θέση Μετόχι του Αγίου Αιμιλιανού, ήταν να διαθέτουν ως ποσό εγγυοδοσίας το 30% των 4.700.000 ευρώ, στα οποία είχε προσδιοριστεί η τιμή της πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό του 1.395.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και υπήρξαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές τελικά το παλάτι του Σταύρου Ψυχάρη πέρασε στα χέρια εταιρίας offshore, πίσω από την οποία εικάζεται ότι βρίσκεται Ελληνας εφοπλιστής.

Το συγκεκριμένο ποσό φαντάζει μάλλον μικρό σε σχέση με το... μυθικό κόστος κατασκευής του ακινήτου, όπως λένε όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εσωτερικό του! Η πολυτέλεια μοιάζει να περισσεύει στα 26 στρέμματα στα οποία εκτείνεται το οικόπεδο αλλά και σε όλους τους χώρους της διώροφης κατοικίας, που απλώνεται σε 600 τ.μ., τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δύο αχανή πάρκινγκ στο υπόγειο και το ισόγειο του κτίσματος, ιδιωτική μαρίνα για σκάφη, γήπεδο τένις και εγκαταστάσεις φιλοξενίας για τους κατά καιρούς ξεχωριστούς προσκεκλημένους του εκδότη, που περνούσαν τα Σαββατοκύριακά τους με θέα το Μυρτώο Πέλαγος.

Καταφύγιο του εκδότη

Αυτό το ησυχαστήριο στην αποκαλούμενη και «ελληνική Ριβιέρα», στον Δήμο Ερμιονίδας, αποτελούσε το καταφύγιο του εκδότη από το 2011, όταν η κυπριακή εταιρία BRIONTE (πίσω από την οποία βρίσκεται ο Σταύρος Ψυχάρης) απέκτησε την επίμαχη έκταση των 26 στρεμμάτων από την οικογένεια Περατικού. Αν και η έκταση βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πισίνα 100 τ.μ., ενώ εντυπωσιακοί είναι και οι κήποι με την πλούσια βλάστηση που πλαισιώνουν το ακίνητο. Σε λιγότερο από τρεις μήνες, ο πρώην ισχυρός μιντιάρχης θα χάσει ακόμη ένα απόκτημά του, καθώς τον Μάιο αναμένεται να βγει στο σφυρί για χρέη και η κατοικία του ζεύγους Ψυχάρη στο Κολωνάκι (σ.σ.: ανήκει στη σύζυγο), με τιμή εκκίνησης τα 478.000 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα